nlc.hu
Sztárok

Tóth Dávid szerelmei

Hölgyek, figyelem! Erre vágyik valójában Tóth Dávid

Tóth Dávid nem szeretné, ha csak a külseje miatt keresnék a hölgyek, de 2020-ban elárasztották a rajongói levelek, miután a kajakos főműsoridőben mutatta meg izmait.

Még épp csak bejelentették a Dancing with the Stars versenyzőit, Tóth Dávidra már akkor is rengetegen kíváncsiak voltak. Összeszedtük a vele kapcsolatos legnépszerűbb keresésekre az elérhető választ. Itt van most minden, egy helyen. 

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Dávid – Dancing with the Stars

Nagyon úgy érezzük, hogy Tóth Dávid lehet a DWTS első évadának nagy kedvence. A sportoló saját elmondása szerint teljesen rápörgött a táncos műsorra, annak ellenére, hogy a gyerekkori táncórákat nem igazán szerette.

„Eddig a tánc nem játszott túl nagy szerepet az életemben, maximum a szórakozóhelyen lötyögtem egy kicsit. Ami viszont a DWTS-ben vár rám, az egy teljesen más műfaj lesz. A versenynek köszönhetően én is megismerhetem egy új oldalamat, és közelebb kerülhetek olyan klasszikus táncokhoz, amelyek eddig kimaradtak az életemből” – magyarázta Tóth egy interjúban, aki kamaszként alig várta, hogy véget érjenek a kötelező órák, ahová a szülei levitték.

Tóth Dávid párja a műsorban Lissák Laura, aki társastáncot és gyerektornát tanít, magyar felnőtt ranglistán első helyezett. „Remélem, hogy Dáviddal minden táncstílusban megtaláljuk majd azt, ami számára is kényelmes…”

A Dancing with the Stars versenyzője már most népszerű

Tóth Dávid és Lissák Laura (Fotó: tv2)

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Dávid – kajak

Tóth Dávid eddig nem tánctudásáról volt híres. Az 1985-ben született fiatalember ezüstérmet szerzett a londoni olimpián kajak négyes 1000 méteres távon Kammerer Zoltánnal, Kulifai Tamással és Pauman Dániellel együtt. 2011-ben pedig világbajnok lett Szegeden K2-ben 500 méteren Kulifai Tamással.

Talán sokakat meglepett, amikor Tóth elfogadta a TV2 felkérését és olimpikonként szerepelt az Exatlon című műsorban. Később a Story magazinnak úgy fogalmazott, már akkor tudta, hogy nem indul a következő olimpián, amikor rábólintott a műsorra.

„Nehéz döntés volt, hogy szerepeljek-e az Exatlonban, vagy inkább az ötkarikás játékokra készüljek. De elég kicsi esélyt láttam arra, hogy kijussak Tokióba, mivel azt a versenyszámot, amiben én igazán jó eredményeket értem el, az 1000 méter kajak négyest törölték a versenyprogramból” – magyarázta idén nyáron a lapnak Tóth. Ráadásul a koronavírus-járvány miatt a 2020-as olimpiát el is halasztották.

„A jelenlegi helyzetben úgy látom, még kisebb esélyem lett volna, hiszen az Exatlonban sérüléseket is összeszedtem, és 5 hónapnyi edzés is kimaradt az életemből” – folytatta a sportoló, akit már az utánpótlás-nevelés érdekel, és a kiegyensúlyozott magánélet, amire sportolóként nehezen tudott fókuszálni. Ennek ellenére többször beszélt arról is, hogy azért teljesen nem zárja ki a visszatérést.

Az Exatlonos élményeiről azt mondta, hogy megtanította a hétköznapi küzdelemre. Szerinte a versenysportban nem kell minden nap jól futni, míg az Exatlonban igen, így az inkább mentálisan volt megterhelő számára.

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Dávid és Vass Dóra

Már tíz éve annak, hogy Vass Dóra ritmikus gimnasztikázó és Tóth Dávid közel kerültek egymáshoz. Akkori beszámolók szerint egy sportolóknak szervezett partin találkoztak először, és bizony hamar szerelem lett a vonzalomból. Érdekesség, hogy már két éve együtt voltak, amikor a lapok felfigyeltek a kapcsolatukra, és a nagyközönség számára is kiderült a románc. Aztán a londoni olimpián már mindenki tudta: együtt vannak.

Amikor pedig a 2012-es Év sportolója-gálán Vass Dóra a legszebb, Tóth Dávid pedig a legsármosabb lett, a szerelmespár a Fókusznak is nyilatkozott. Azt viszont nagyon nem szerették, ha álompárnak titulálták őket, és – talán a fiatal koruk miatt – a gyerekvállalásra sem gondoltak akkoriban. Ám valamikor, valamiért a kapcsolatnak vége lett, az okokról egyikük sem nyilatkozott. Érdekesség, hogy míg a 2019-es Exatlonban Vass Dóra, addig a 2020-as évadban Tóth Dávid versenyzett.

Már tíz éve annak, hogy Vass Dóra ritmikus gimnasztikázó és Tóth Dávid közel kerültek egymáshoz

Vass Dóra és Tóth Dávid (Forrás: Facebook)

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Dávid – Kocsis Alexandra

Hogy mi a közös bennünk? Nos az, hogy mindketten az Exatlon versenyzői voltak, és valamiért a nézők úgy gondolták, hogy szerelem szövődött közöttük a megmérettetés után. Ráadásul a közösségi oldalaikon gyakran lehetett látni, hogy hazaérkezésük után is több, közös programon is részt vettek. Bár a kommentelők nagyon szerették volna, ha Alexandra és a kajakos összejönnek, ők ketten nem kommentálták ezeket a találgatásokat. Idővel pedig a közös fotók is elmaradtak.

A nézők egyébként nem csak Alexandrával boronálták össze, sokan azt gondolták, Dávid Szabó Dorkához került közel a műsor alatt. Erre viszont videóban reagált az olimpikon. „Nem gondolok ebbe a kapcsolatba többet, mint barátság. De a műsor alatt tényleg közel kerültünk egymáshoz, és támaszt tudtunk nyújtani egymásnak. Úgy gondolom, hogy később is fogjuk tartani a kapcsolatot. Bízom benne, hogy barátok maradunk”–  mondta Tóth a rajongók kérdésére.

A kommentelők nagyon szerették volna, ha Alexandra és a kajakos összejönnek

Tóth Dávid és Kocsis Alexandra az Exatlonban (Fotó: tv2)

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Dávid párja

A sportoló magánélete nagyon érdekli az embereket. Bár már eltelt néhány hónap azóta, hogy részletesebben beszélt róla, még nyár elején Tóth úgy fogalmazott, hogy nagyon vágyik egy szép családra, de egyelőre szingli. Elárulta azt is, hogy közel három éve sikertelenül próbálkozik megtalálni az igazit, de nagyon nyitott az új szerelemere, ami hiszi, hogy egyszer majd rátalál. 

Az pedig őt is meglepte, hogy ennyire kedvelik a hölgy nézők az Exatlonban. Az olimpikon elárulta, hogy a műsor után a legtöbb üzenetet hölgyektől kapta, ami számára ugyan nagyon hízelgő, de minden levelet kellő távolságtartással kezel. „Nem szeretném, ha csak a külsőm alapján ítélnének meg, mert az egyszerűen egy adottság, amit anyukámtól és apukámtól örököltem. (…) Őszinte leszek, nem gondolom, hogy a rajongói oldalon fogom megtalálni az igazit, ráadásul az csak egy oldalam, én azt szeretném, ha az egész személyiségemet megismerné az, akivel találkozom” – mondta a Blikknek nyáron a sportoló.

A Dancing with the Stars versenyzője már most népszerű
Megnézem
Összes kép (4)

Amire a legtöbben keresnek: Tóth Dávid – Instagram

Tóth Dávid lassan eléri a 85 ezer követőt az Instagramon, Egyébként ezen a linken eléritek a profilját, ahol bepillantást nyerhettek a DWTS próbáiba, Dávid kajakos edzéseibe, és nagyon cuki kutyás fotók is vannak, hogy még tökéletesebb legyen az összkép.

Táncparkett ördögei a TV2-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top