nlc.hu
Sztárok

Tóth Dávidért odavannak a nők

Tóth Dávidot ostromolják a nők: ,,Nem szeretném, ha csak a külsőm alapján ítélnének meg”

Tóth Dávid nem hiszi, hogy a rajongói között találja meg az igazit.

Tóth Dávid óriási rajongótáborra tett szert az Exatlon alatt, elmondása szerint meg is lepte a hirtelen túláradó szeretet. A világbajnok kajakos élvezi az itthonlétet, leginkább pihenéssel tölti, na meg nagyon sok megkeresése van, amelyeknek eleget is tesz. Talán nem meglepő, hogy a rajongótábora nagy része nő, ráadásul imádják a sportolót, rengeteg levelet kap. Dávid három éve szingli, ezért sokan reménykednek benne, hogy a közeljövőben rátalál a szerelem. Azt mondja, nem zárkózik el ettől, de nem valószínű, hogy a közösségi oldalán találja meg a Nagy Ő-t.

,,Nagyon örülök, de bevallom, meg is lepett ez a hatalmas érdeklődés. Nem titok, az üzenet nagy része hölgyektől érkezik, ami persze hízelgő, de azért kellő távolságtartással kezelem ezeket a leveleket. Nem szeretném, ha csak a külsőm alapján ítélnének meg, mert az egyszerűen egy adottság, amit anyukámtól és apukámtól örököltem. (…) Őszinte leszek, nem gondolom, hogy a rajongói oldalon fogom megtalálni az igazit, ráadásul az csak egy oldalam, én azt szeretném, ha az egész személyiségemet megismerné az, akivel találkozom” – részletezte a Blikknek Tóth Dávid.

tóth dávid

Tóth Dávid (Fotó: Instagram)

Olvass még az Exatlon közönségkedvenceiről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top