nlc.hu
Sztárok

Pásztor Annak szakított párjával

Pásztor Anna 30 év után szakított a párjával

Nem hibáztatják egymást.
pásztor anna

Pásztor Anna a Blikknek megerősítette a hírt: a táncverseny harmadik helyezettje szakított kedvesével és gyermekei apjával, Galotti Balázzsal. 

„Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk” – mondta a Blikknek Pásztor Anna, aki azt is hozzátette, Benjit (7) és Zoét (4) továbbra is közösen nevelik. Az énekesnő nem akar hibást keresni abban, hogy ez a kapcsolat végül nem vált igazi holtodiglan, holtomiglan szövetséggé, szeretnék úgy lezárni a kapcsolatukat, hogy a legkevésbé sérüljenek benne a gyerekek. 

Bevallotta, hogy nehéz időszak következik az életükben, de művészként próbálta feldolgozni azt, hogy közel három évtized után újra kellett kezdenie. Azt is elmondta, hogy sokat segített számára az elmúlt hónapokban a Dancing with the Stars.

„Általában én találtam ki a produkciókat és Köcse Gyuri alkotta meg az ötlethez a koreográfiát, így a táncainkban benne voltak azok az érzelmek, amelyeket a szakítás óta megéltem” – vallotta be az énekesnő, aki hozzátette, az Anna and the Barbies elmúlt időszakban készült dalai is árulkodóak.

(Blikk)

Fotó: TV2

Szerelem, kapcsolatok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top