nlc.hu
TV-sztárok

Delhusa Gjon már kétszeres nagypapa

Eltitkolta első unokáját Delhusa Gjon, már 3 éves a kis Milán

Delhusa Gjon legnagyobb fia nem érti, miért tagadta le a 67 éves énekes, hogy van már egy unokája.

Delhusa Gjon legnagyobb gyermeke, a 38 éves Philipp teljesen ledöbbent édesapja legutóbbi nyilatkozatán, miszerint a kis Zoé megszületésével nagypapa lett. A Németországban férfi szerint az apja letagadta, hogy már van egy unokája, a 3 éves Milán, és ez nagyon fájdalmasan érinti – írja a Blikk.

Delhusa Gjon,

Delhusa Gjon ezek szerint már kétszeres nagypapa (Forrás: Life TV / Bréking![sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videó)

„Szeretném, ha a kisfiam miatt tisztázódna, hogy Delhusa Gjon valójában már 3 éve nagypapa, akkor született ugyanis a kisfiam, Milán, akivel már többször is találkozott személyesen, tehát nem arról van szó, hogy ne tudna róla” – fakadt ki a bulvárlapnak Philipp.

„Mondtam is édesapámnak Milán születése után, hogy nyugodtan beszélhet róla, de egyet tartson tiszteletben, hogy ő az első unoka. Ezt sajnos, nem tette meg és fáj, hogy letagadta a fiamat, a sajtóban pedig úgy ment végig a hír, hogy Maximiliennek kislánya született, hogy ő az első unokája” – panaszolta Philipp, aki amúgy jó viszonyt ápol a féltestvéreivel, Maximiliennel és Flavióval.

Olvass még Delhusa Gjonról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top