nlc.hu
Sztárok

Delhusa Gjon halálközeli élménye

„Láttam az alagutat, a fényt a végén” – halálközeli élménye volt a félaltatásos kómában a koronavírusos Delhusa Gjonnak

Átértékelte életét a 67 éves énekes, miután felépült a koronavírusból.

Delhusa Gjon még októberben kapta el a koronavírust, novemberben pedig megjárta az intenzív osztályt, ahol halálközeli élményben volt része. Az énekes leginkább ennek hatására döntött úgy, hogy mostantól nem érdeklik a világi hívságok, a pénzhajhászat, inkább a természet felé fordul és gazdálkodni kezd – írja a Blikk.

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon úgy döntött, elengedi a számára már nem fontos dolgokat (Fotó: Sajtóklub)

„Amikor félaltatásos kómában voltam a kórházban, láttam az alagutat, a fényt a végén, jobbra és balra pedig tűzcsóvákat, amik be akartak rántani. A fény vonzott, de éreztem, hogy nekem még dolgom van, nem akarok elmenni” – mesélte a koronavírusból felépült Delhusa Gjon, akit immár nem érdekelnek a csilivili dolgok.

Ha valamit megtanultam a koronavírus miatt, akkor az az, hogy a pénz hajhászása már semmilyen formában nem érdekel. Legyen meg annyi, amiből megélünk, a többi pedig nem fontos” – vallotta be, aki állatokat szeretne tenyészteni a jövőben, már jelentkezett is aranykalászos gazdaképzésre.

Még több vallomás halálközeli élményekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top