Horoszkóp

Meglepő üzenettel tért vissza a halálból Anita

A súlyos beteg Anita megélte a saját halálát. Látta önmagát, a szeretteit, majd az elhunyt rokonait is. Maradhatott volna a másvilágon, de mégis úgy döntött, neki még a Földön van feladata Visszatérve a halálból, bámulatos tanulságokat hozott magával. Különleges halálközeli élményéről mesélt...

A súlyos rákbetegséggel négy éven át küzdő Anita Moorjani a kórházi kezelés közben kómába esett. Az orvosok esélyt sem láttak a gyógyulásra, az asszony szervei leálltak, már csak a gépek tartották őt életben. Néhány órával később felébresztették, hogy családja elköszönhessen tőle.

Az asszony a kómában fekve halálközeli élményt élt át. Az ébredést követően Anita elmesélte, mindent látott, ami a kórteremben körülötte zajlott. A férjét, aki fogta a kezét, az orvosokat, akik lélegeztetőgépre kapcsolták őt. Az ágyon fekvő testét, sőt azt is pontosan tudta, hogy testével megszűnt a kapcsolata.

A halál csodálatos élmény

Aztán káprázatos fényt látott. Érezte a korábban elhunyt hozzátartozóinak jelenlétét és szeretetét. A lelkek beszéltek hozzá, és útmutatást adtak neki. Felkínálták a lehetőséget, hogy még visszatérhet az életébe, vagy maradhat az örök létezésben, ha úgy dönt. Anita először egyáltalán nem akart visszatérni a földi világba, aztán mégis az életet választotta. A különleges, testen kívül tapasztalat óta tudja, a Mennyország nem valami hatalmas hely a felhők fölött, hanem a valódi szeretet állapota.

Az elképesztő tapasztalatnak és felismerésnek köszönhetően Anita Moorjani megértette a hosszú szenvedéssel járó betegsége okát, rájött, mennyire rombolta a testét a bűntudat és az érzés, hogy nem szerette önmagát. Visszatértét követően, a csodával határos módon néhány hét alatt teljesen felépült a nyirokrendszerét megtámadó rákból. Különös gyógyulására az orvosok egyszerűen nem találtak értelmes magyarázatot.

Csodálatos üzenettel tért vissza Anita a halálból (iStock)

Megváltozott az élete, miután visszatért a halálból

Az asszony élete a halálközeli élményt követően teljesen megváltozott. Végre tudott hinni önmagában, a világban, az egészségben, a párkapcsolatban, a létezésben. Azóta azt állítja, az életben öt igazán fontos dolog létezik:

  1. A szeretet. A legfontosabb pedig, hogy önmagunkat tudjuk szeretni.
  2. Merjünk élni! Sokan félnek a haláltól és félnek az élettől is. Ezt az érzést Anita szerint mielőbb el kell engedni. És meg kell engedni magunknak a boldogságot.
  3. Humor és nevetés. Legyünk vidámak, élvezzük az életet!
  4. Az élet valódi ajándék. Semmilyen tárgy nem lehet olyan értékes, mint az életünk. Értékelnünk kell.
  5. Merjünk önmagunk lenni! Nincs szükség szerepekre, csak a valódi önmagunkra minden tulajdonságunkkal együtt.

Anita élete gyökeresen megváltozott a halálközeli élmény óta. Boldog, egészséges és elégett. Most már ő tanítja az embereket, hogy merjenek élni, törekedjenek a szeretetre, a belső békére, a valódi örömre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top