nlc.hu
TV-sztárok

Agárdi Szilvi párkapcsolata

Összeköltözött focista párjával Agárdi Szilvi, kiakadtak ezen a látássérült énekesnő szülei

Románcukról először mesélt Agárdi Szilvi, aki eleinte „sokat csajozó, rosszfiúnak” gondolta a nagykanizsai focistát.

Rátalált a szerelem Agárdi Szilvire, a a 27 éves vállalkozó-focistával, Krisztiánnal (akit a közösségi oldalán is megmutatott) az év elején ismerkedett meg és már össze is költözött vele – írja a Story magazin.

Agárdi Szilvi

Krisztián előtt nem volt még komoly kapcsolata Agárdi Szilvinek (Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

„Kezdetben számomra Krisztián csak egy üzleti partner volt, semmi több. (…) Mégis valahogy a sok telefonálgatás, egyeztetés alatt közel kerültünk egymáshoz. (…) Eleinte persze kissé bizalmatlan voltam vele. Mivel focista, azt hittem, biztos tipikus rosszfiú, aki sokat csajozik” – árulta el a látássérült énekesnő, aki nagyon jól érzi magát a nagykanizsai férfi mellett, ám az nagyon zavarja, hogy nem tud a szemébe nézni.

Párja szerint Szilvi látásproblémája egyáltalán nem jelent akadályt a kapcsolatukban, mivel a lelki hasonlóságaik összekötik őket. „Úgy látom, a legtöbb mai lány kissé felszínes. Ugyanúgy viselkednek, ugyanúgy néznek ki, ez engem kiábrándít. Szilvi nem másoknak akar megfelelni, hanem magát adja. Egyszerre erős és törékeny, arról nem is beszélve, hogy milyen vonzó” – vallotta be Krisztián.

A szerelmesek gyors összeköltözésének Agárdi Szilvi szülei azonban nem örültek. „Kisebb harcot kellett vívni a szüleimmel. (…) Mára megbékéltek vele” – mesélte az énekesnő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Agárdi Szilviről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top