nlc.hu
Sztárok

Agárdi Szilvi Weisz Fanni anyukájáról

Agárdi Szilvi beszólt Weisz Fanni anyukájának

Az énekesnő egy kis idő elteltével látja csak tisztán a Weisz Fanni édesanyjával való kapcsolatát.

Azokban az években, amíg Weisz Fannival rosszban volt az édesanyja, majd mindennap Agárdi Szilvit hívta. Ám mióta kibékültek, a pótanya is eltűnt a gyengénlátó lány életéből – írja a Bors. Az énekesnő szerint ő csupán pótlék volt a modell anyukájának.

Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi ma már belátja, nem volt számára jó hatással modell-barátnője édesanyja – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Öt hosszú évig mondhatni fogadott lányaként szeretett engem. Mindennap hívott. (…) A sok beszélgetésnek volt rengeteg jó, de sajnos rossz oldala is” – mesélte az énekesnő, aki a bulvárlapnak azt is bevallotta, hogy sokszor nyomasztották őt Fanni anyukájának szavai, aki menedzseri babérokra is tört volna az életében.

Mindig oda lyukadtunk ki Ágival, hogy azt mondta, menedzser nélkül semmire sem viszem. (…) és ne legyek modell, szerinte mindenki maradjon meg a saját területén, én az éneklésnél” – árulta el Agárdi Szilvi, aki azóta már modellként is sikeres.

Olvass még Agárdi Szilviről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top