nlc.hu
Sztárok

Agárdi Szilvia modellként

Agárdi Szilvia az első látássérült bikinimodell

Sokat tesz azért Agárdi Szilvi, hogy ilyen alakja legyen és most ezt kamatoztatni is tudja, mégpedig modellként.

A jelenleg 76, 7 ezernyi követője már korábban is értesült arról, hogy Agárdi Szilvit felkérte egy fürdőruhákat forgalmazó cég, hogy legyen a modelljük. Ez pedig nem csak nálunk egyedülálló, de amennyire az énekesnő tudja, a világon is ő az első látássérült bikinimodell, és most a fotózáson szerzett élményeiről mesélt, na meg arról, miért őt választották.

„Kicsit régebbre visszanyúló a kapcsolatunk a márkatulajdonossal, mert nagyon szerettem a termékeiket hordani és erről posztolni, és onnan jött egy közös együttműködés. Akkor még nem volt szó a 2020-as év elején arról, hogy én valaha bikinimodell leszek, aztán kialakult a jó kapcsolat és így jött a felkérés is. Nyilván nagyon sokat hezitáltam, mert én nem vagyok modell.”

Agárdi Szilvi bikinis fotóiból láthattunk ízelítőt az RTL Klub Reggeli című műsorában

Agárdi Szilvi bikinis fotóiból láthattunk ízelítőt az RTL Klub Reggeli című műsorában

Mint kiderült, kapott is olyan kritikát, hogy mindenki maradjon meg a maga szakmájánál, de az énekesnő egyfajta missziónak érzi ezt a feladatot, és az erős társadalmi felelősségvállalás is a motivációi között volt. 

„Az üzenet fő célja, hogy lehet akármilyen élethelyzetben egy nő, de akkor is teljesen bátran megmutathatja magát, és ez nyilván a saját döntése. Nekem is van egy helyzetem és ettől függetlenül teljes értékű embernek érzem magamat.”

Szilvinek kihívás volt az is, hogy nem tudja, milyen pózokban szoktak állni a modellek, mit csinál mondjuk konkrétan egy bikinimodell. 

„Vakon kellett bíznom mindenkiben” – viccelődött a Reggeli stúdiójában. 

Agárdi Szilvi a fotózásról bővebben is mesélt: 

Sztárok, akiket láthattunk már modellként: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top