Sztárok

Agárdi Szilvi igazán dögös Mikulás-lány, megérte a sok edzés

Agárdi Szilvi legfrissebb fotóiról már nem az a félénk kislány mosolyog ránk, akit hét évvel ezelőtt megismert az ország a Voice-ban.

Félénk 17 éves lány volt, amikor 2012-ben először állt a Voice színpadára, de már akkor mindenkit elvarázsolt a kedvességével. 

Agárdi Szilvi hét évvel a műsor után is ugyanaz a kedves lány, de a félénkség már a múlté. Ezt leginkább az edzőjének köszönheti – erről másfél éve annyit mondott, hogy Weigl Ádám kihozta belőle a nőiességét, és a testedzések mellett a lelkét is erősíti. 

„Neki elhiszem, ha azt mondja, csinos vagyok, mert tudom, hogy nem elfogult, mint a családom vagy a barátaim. Lényegében ő az én tükröm, segített levetkőzni a gátlásaimat” – mesélte nekünk Agárdi Szilvi a legutóbbi Story Gálán.  

Szilvi magabiztosságát jelzi az is, hogy milyen képeket oszt meg magáról a közösségi oldalán. Például ezt:

Agárdi Szilvi így örül a decembernek (Fortó: Instagram/Agárdi Szilvia)

Aliglátóként az énekesnő mindig is fontosnak érezte, hogy segítsen azoknak, akik erre rászorulnak, és segítsen elfogadni, ha valaki valamiben eltér az átlagostól. A 24 éves lány rendszeresen részt vesz jótékonysági rendezvényeken, legutóbb például a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében egy limuzinból osztotta az ajándékokat a Mikulással és más sztárokkal együtt. Na persze nem annyira dögös ruhában, mint amilyen képet posztolt magáról Mikulás-lányként.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top