nlc.hu
TV-sztárok

Agárdi Szilvia szerelmes

Agárdi Szilvia újra szerelmes, ez fogta meg az énekesnőt új párjában

Agárdi Szilvi és új párja még a kapcsolat elején járnak.

Agárdi Szilvia hét éve tűnt fel a The Voice tehetségkutatóban, és azóta nagyon sokat változott vele a világ. Sokat koncertezik, dalokat szerez, egy ideje pedig a fitnesznek is hódol. Az énekesnő ugyanis a konditerem szerelmese lett, nagyon sokat edz, a változás pedig szemmel látható – bomba alakját gyakran mutatja meg a közösségi oldalán is. Agárdi Szilvia egy ideje szingli volt, nemrég azonban újra rátalált a szerelem, erről a Borsnak mesélt.

,,Három hónapja találkozgatunk, még nem költöztünk össze. (…) Az igaz, hogy nem velem egykorú, elmúlt harminc, és az is, hogy magas és barna hajú. Egy rendezvényen léptem fel, ott találkoztunk. Nem árulok el róla többet, mert nem szakmabeli. És még csak nem is rajongóm” – árulta el Szilvi, aki arról is beszélt, hogy az utóbbi időben nagyon sokan próbálták becserkészni, ám nem engedett a csábításnak.

,,Valóban, mielőtt ő jött, rengeteg sportoló, főleg futballista talált meg üzenetekkel, de egyikükkel sem találtam meg a közös hangot. Nem az keresett meg, akire vágytam” – részletezte az énekesnő, akit új párja illata és hangja fogott meg elsőre.

agárdi szilvia

Agárdi Szilvia (Fotó: Smagpix)

Agárdi Szilvi teste sokat változott:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top