nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi segít Agárdi Szilvinek

Tóth Gabi karolta fel Agárdi Szilvit

Agárdi Szilvinek segítségre volt szüksége, de a legtöbben válaszra sem méltatták. Természetesen akadt kivétel, például Tóth Gabi személyében.

Álmai munkáját szeretné megkapni Agárdi Szilvi, de ehhez még több követőre van szüksége közösségi oldalán – írja a Bors. 

„Még nem beszélhetek róla részletesen, mert még meg sem kaptam a munkát. Először a követőtáboromat kell felhúznom. Fontos, hogy aktív követőim legyenek… Furcsa az egész, mert először azokra az influenszerekre írtam rá, akik hirtelen nagyon népszerűek lettek. Naivan azt gondoltam, hogy ők segítenek ebben, hisz nem kérnék ilyet, ha ez nem egy komoly és értékes dolog lenne számomra. Ami meglepett, hogy volt, hogy vissza sem írtak, de aki igen, az is nemleges választ adottmesélte Agárdi Szilvi.

Agárdi Szilvinek Tóth Gabi segített

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

Természetesen akadt, aki segített:

“Tóth Gabi aranyos volt, ahogy ráírtam, azonnal megosztotta a profilom. Pedig nem szoros a kapcsolatunk, vele kon­certeken találkozunk, és csak néhány szót váltottunk. De Iszak Eszti, Balázs Andi és Gelencsér Timi is segített” – mondta.

Olvass még Agárdi Szilviről az nlc-n!

(Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top