nlc.hu
TV-sztárok

Berki Krisztián véleménye a büntetőfékezős ügyéről

Megszólalt Berki Krisztián a büntetőfékezés ügyében

Berki Krisztián nem érti, miért vették elő a balesetet.

Tegnap mi is megírtuk, vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki szabálytalan és indokolatlan fékezéssel vészfékezésre kényszerített egy utasokat szállító autóbuszt 2018. március 17-én Budapest III. kerületében. A Telex és az ügyészségi Facebook-oldalon elérhető videó, valamint az eddigi információk alapján azt írja, hogy a volt FTC-vezérigazgató, Berki Krisztián ügyéről van szó. Most Berki is megszólalt az ügyben, elismerve, róla van szó.

Berki Krisztián, vádemelés

Berki Krisztián 2018-ban okozott balesetet (Fotó: Facebook/Berki Krisztián)

A Bors megkeresésére, Berki Krisztián ezt nyilatkozta:

„Nem értem, hogy ez a baleset miért került újra napvilágra, túlzásnak tartom az indítványt is. Ez egy lezárult ügy, furcsa számomra, hogy a történtek után három évvel az ügyészség Facebook-oldalán tűnt fel az a videó, amelyben rögzítették a történteket. Velem szeretnék hirdetni az oldalukat?” – mondja, majd ezzel folytatja:

„Ahogy a buszt megelőztem, jobbra indexeltem, mert a Village Parkba akartam bekanyarodni. Elgondolkodtató számomra, a buszos miért próbálta megakadályozni, hogy elé kerüljek. A sofőr állítása szerint vészfékezett, de akkor miért nem tudott megállni úgy, hogy 70-90 méterre haladtam előtte? Hol van a szakértői vizsgálat, ami őt igazolja? Nincs, hiszen fékezés nélkül jött belém” – mondta Berki, aki szerint megelőzhető lett volna a baleset.

Az ügyben Berki felesége is megszólalt, aki szerint azért vették elő Berkit, mert politikai karriert akar befutni. Berki is úgy véli, Karácsony Gergely van a dolog mögött…

Berki ügyvédje, dr. Sz. R. a lapnak elmondta, nem tud a vádemelésről.

Berki Krisztián nem először kerül a igazságszolgáltatás látókörébe, korábban áfacsalással is vádolták a hírességet, és jellemzően megbotránkoztató viselkedése miatt kerül a hírekbe. A saját magát főpolgármesternek jelölő celebnél előfordult olyan eset is, amikor kirohant egy élő adásból, csak mert a műsorvezető nem szimpatikus kérdéseket tett fel neki.

Celebek és büntetések

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top