nlc.hu
Sztárok

Emilio felesége, Tina látványos fogyása

Tinikorában volt utoljára ilyen formában Emilio felesége, Tina

Tina nem számított rá, hogy a különleges alkalmi ruha, amibe bújtatták, olyan kisméretű, amely utoljára tinikorában jött rá. Örömével alig tudott betelni a családanya.

Továbbra is kitartóan diétázik Tina és Emilio, és a zenész saját bevallása szerint nem tud betelni új fizimiskájával. Ennek nem csak akkor ad hangot az énekes, amikor ruhát vásárol. Emilio szinte minden lehetőséget megragad, hogy megmutassa, mennyit fogyott.

Emilio elégedett az alakjával

Emilio elégedett az alakjával (Fotó: Drága családom)

„Ha találkozunk valakivel, és megjegyzi, mennyit fogytunk, Emilio azonnal mesél a fogyásáról, honnan, mennyi ment le. Nem győz betelni az elismerő szavakkal. Tény, hogy megdolgozott érte, de az is, hogy az eredménytől a föld felett jár 15 centivel” – mondta Tina, akinek férje eddig hét ruhaméretet fogyott.

Emilio hét ruhaméretet fogyott

Emilio hét ruhaméretet fogyott (Fotó: Drága családom)

„Amikor az egyik jó barátunk ruhaszalonjában jártunk és felpróbáltam egy mellényt a hozzá tartozó öltönnyel, nagyon kicsinek láttam. Rákérdeztem, hogy mekkora méret, nagyon meglepődtem, hogy 52-54-es. Korábban 68-as volt a méretem! Persze nemcsak én, Tina is sokat fogyott. Eddig is imádtam őt, de ahogy most fest, minden percben szerelembe esek, ha csak ránézek. Bármikor újra elvenném, szeretném, ha a jövőben valamikor még megújítanánk a házassági fogadalmunk” – áradozott Emilio, akinek felesége ellenkezett, azonban mikor belebújt az esküvői ruhába, máshogy állt a kérdéshez.

„Én csak legyintettem erre az esküvő dologra, majd talán az aranylakodalmunkon. Viszont amikor megtudtam, hogy az a ruha, amit felpróbáltam, mekkora méretű… kis híján azonnal igent mondtam az újabb lagzira is! Felidézni is alig tudom, mikor jött rám 38/40-es méretű ruha. Teljesen elérzékenyültem, még fel is sikítottam örömömben! Az eredményt látva még nagyobb erőre kaptam, hogy folytassam az életmódváltást” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Tina.

Tina ruhamérete most már 38-40, aminek nagyon örül
Megnézem
Összes kép (3)

Sztárok, akiknek inspiráló lehet a fogyása: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top