nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi az omani alakreformtáborból

Schobert Norbi Rékáról: „Amikor meglátom őt Allah világában, látszik, hogy egy része otthon van”

Ez nem azt jelenti, hogy ne lennének keresztények.

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi múlt héten elindultak az éves alakreform táborukba, amit ezúttal Ománban, az Arab-félszigeten rendeztek meg. Tavaly tavasszal Norbi bejelentette visszavonulását, amit végül nyáron visszamondott, azonban akkor lenyilatkozta, neki az is bőven elég, ha feleségét támogathatja és segítheti a karrierjében. 

Schobert Norbert

Fotó: Trenka Attila

Ezt most is bizonyította legutóbbi Instagram-bejegyzésében, amiben nemcsak egy sorozat gyönyörű fotót osztott meg élete szerelméről, hanem megható sorokat is fűzött hozzá. 

Büszke vagyok arra, hogy Feleségemet, Rékát segíthetem az álmai megvalósításában. Édesapja vérbeli jász ember volt. Sokat örökölt Tőle. Amikor meglátom Őt Allah világában, látszik, hogy egy része otthon van

– fogalmazott a fitneszguru, majd elmagyarázta, miért keletkezik benne ez az érzés. „Tudtátok, hogy a jász nép iráni eredetű, az alánok egyik ágát alkotja. A kunokkal együtt 1239-ben telepedtek le a Magyar Királyság területén. Természetesen Krisztust követjük, de mindenki annyira sokféle vért hordoz az ereiben. Rékát otthon néha perzsa hercegnőnek szoktam viccesen hívni. Nem szereti, de van benne valami.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top