nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi vallomás

Schobert Norbi: „A bukásaimmal támogatom Rékát, hogy ne kövesse el a hibáimat”

A fitneszguru beszélt arról, hogyan képzeli el a jövőjét.

Schobert Norbi az Indexnek adott egy hosszabb interjút, melyben elárulta, hogy a Norbi Update 2022-ben veszteséges volt: a Gazdasági Versenyhivatal 40+23 milliós büntetésével 200 millió forint körül mozog a cég adóssága. Innen állítása szerint lehetetlen felállni. Azt is elmondta, hogy szerinte más fitneszinfluenszerek is tesznek hozzá hasonló kijelentéseket, őket mégsem bántja a versenyhivatal. A jövővel kapcsolatban konkrét tervei vannak: a feleségében, Rubint Rékában és a gyerekeikben van minden reménye.

Rubint Réka, Schobert Norbi

Rubint Réka és Schobert Norbi (Fotó: Birton Szabolcs)

„A bukásaimmal támogatom Rékát, hogy ne kövesse el a hibáimat: ne indítson franchise rendszert, ne menjen tőzsdére, ne beszéljen a termékek élettani hatásairól” – magyarázta Norbi, majd hozzátette:

„Húszéves az Update, közel egyidős Lara lányommal. Olyan, mintha a gyerekemet vennék el tőlem. Minden álmom, pénzem, erőm, hitem benne van és volt ebben a rendszerben. Ami történt, rettenetes szomorúsággal tölt el, de Réka a napokban azt mondta nekem, »ami ma még kihívás, az egy nap a bemelegítésem része lesz«”.

Az is kiderült a cikkből, hogy szeptembertől a korosztályának tart aerobikórákat, illetve hirdeti tovább az egészséges életmód fontosságát. Schobert Norbi – bevallása szerint – legbelül még mindig egy kövér gyereknek érzi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top