nlc.hu
TV-sztárok

Istenes Bence a féltékenységről

Istenes Bence: „Amikor tavaly Adél táncolt, teljesen kivoltam, olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben”

Végül rájött, ez a féltékenység nem is a feleségéről szól.

Istenes Bence több mint két éve mesélt arról, hogy már túl van két ideg-összeroppanáson és pszichológus segítségét is kérte. Az RTL sztárja pár hete közösségi oldalán is bevallotta, jelenleg is egy önismereti úton van, melynek időnként voltak fájdalmas pillanatai.

Istenes Bence

Fotó: Trenka Attila

Az IstenEst legutóbbi epizódjában arról is őszintén mesélt, volt olyan, amikor komoly féltékenységgel kellett megküzdenie, ami más ajtókat is megnyitott a lelkében – szúrta ki a 24.hu. Ezt a folyamatot az indította el, amikor felesége, Csobot Adél ejtette le az ország állát a Dancing with the Stars-ban Hegyes Berci oldalán, akivel végül meg is nyerték a versenyt. A műsorvezető amellett, hogy büszke volt kedvesére, mégis negatív érzések kerítették hatalmába. 

„Amikor tavaly az Adél táncolt, én teljesen kivoltam. Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben. Tudtam, hogy ez igazából nem a táncról szól, nem a táncpartneréről szól. Ez rólam szól, csak már olyan erősen nyomta az élet a szemembe, hogy ezzel neked dolgoznod kell. Bennem volt valami olyan gyomorból jövő ideg és agresszió, mikor feljött ez a féltékenység téma. És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni – magyarázta Bence, akinek pszichológus segített túllendülni ezek a szakaszon, később pedig ő biztatta Adélt egy újabb táncos eseményre. – Rájöttem, hogy ha ő jól érzi magát, akkor az a nőiesség, amit belőle kivált, az hozzám száll vissza. Úgymond én is kapok abból, ha ő jól érzi magát. Ha én őt engedem, nem visszafeszítem és azt érzem, hogy akkor tartom őt meg, ha senki nem látja, senki nem ér hozzá, mert akkor az enyém. Hanem elkezded elengedni, hogy figyi, menj, és úgyis hozzám jössz haza, ha hozzám jössz haza, akkor van meg igazán az a kötelék. És azt a nőiességet ide fogod visszahozni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top