nlc.hu
TV-sztárok

Csobot Adél és Istenes Bence a táncos műsorokban

9 évvel ezelőtti fotóját ismételte meg Istenes Bence és Csobot Adél

Hétvégén Csobot Adél diadalmaskodott a DTWS fináléjában. De férje, Istenes Bence is megtapasztalta már, hogy milyen komoly helytállást követel meg egy táncos műsorban való versenyzés. Emlékszel még, hogyan ropta Bence 10 éve egy ilyen műsorban?

Mint ismeretes, szombaton Csobot Adél és profi táncpartnere, Hegyes Bertalan nyerte meg a TV2 Dancing with the Stars című műsorának  harmadik évadát. Az énekesnő a győzelmet követően a kamerák előtt meghatottan úgy fogalmazott: „Igazából nem találom a szavakat és igazából még soha nem nyertem semmit.”

Csobot Adél és Hegyes Bertalan a Dancing with the Stars színpadán

Csobot Adél és Hegyes Bertalan a Dancing with the Stars színpadán (Fotó: TV2)

Adél a győzelmen felül is rengeteget nyert a műsorban való szerepléssel, melyről a néhány nappal ezelőtt így beszélt: „Nem túlzás azt mondani, hogy felejthetetlen hónapok állnak mögöttem. Rengeteg jót kaptam érzelmileg és fizikailag is, nehéz is lenne mindezt megfogalmazni, de igyekszem majd a döntőben eltáncolni és megmutatni a produkciók által, ahogy eddig is. Új ajtót nyitott meg bennem a tánc, amiért mindig is hálás leszek.” 

 

Párja, Istenes Bence ugyan a konkurens tévécsatorna arca, azonban a háttérből természetesen mindvégig támogatta szerelmét a felkészülés és a verseny embert próbáló hónapjaiban és amikor tehette, a helyszínen szurkolt neki. A győzelmet követően egy Instagram-posztban gratulált Adélnak: „Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád. Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni, mekkorát nőttek a fiúk.”

 

Ha egyébként valaki, akkor Csobot Adél párja, Istenes Bence pontosan tudja, mennyi munkát követel meg egy ilyen műsorban való szereplés, hiszen a saját bőrén tapasztalta meg azt…

Csobot Adél a Dancing with the Stasban és Istenes Bence a Szombat esti lázban

Csobot Adél a Dancing with the Starsban és Istenes Bence a Szombat esti lázban (Fotók: TV2/ RTL II/Sajtóklub)

Közel 10 évvel ezelőtt, 2013 tavaszán ugyanis maga is versenybe szállt az RTL 2 hasonló tematikájú produkciója, a Szombat esti láz negyedik évadában. 

Istenes Bence és Südi Iringó a táncparketten

Istenes Bence és Südi Iringó a táncparketten (Fotó: RTL II/Sajtóklub)

A műsorvezető profi táncpartnere akkor Südi Iringó volt, akivel közösen a műsorfolyam negyedik adásáig jutottak el, a legjobb négy páros közé már nem sikerült bekerülniük. Azt az évadot egyébként Vastag Csaba és Mármarosi Tünde nyerte meg.

Bence és Adél nem sokkal a műsor előtt álltak szerelmespárként a nyilvánosság elé, így nem volt meglepő, hogy az énekesnő elkísérte kedvesét az élő adásokra. Sőt, az akkoriban leginkább az X-Faktorból ismert tehetség az egyik adásban színpadra is lépett, hiszen ő énekelte a táncok alatt elhangzó dalokat.

Sőt! Nézzétek csak ezt a 9 évvel ezelőtti képet…!

Istenes Bence párjával, Csobot Adéllal és táncpartnerével, Südi Iringóval a Szombat esti láz című műsor első élő adása után (Fotó: Szabolcs László)

Istenes Bence párjával, Csobot Adéllal és táncpartnerével, Südi Iringóval a Szombat esti láz című műsor első élő adása után (Fotó: Szabolcs László/Fotocentral)

Nos, ezt most megismételte a Csobot-Istenes páros!

Hiszen bár Adél párja, Istenes Bence ugyan a konkurens tévécsatorna arca, azonban a háttérből mindvégig támogatta szerelmét a felkészülés és a verseny embert próbáló hónapjaiban és amikor tehette, a helyszínen szurkolt neki. A győzelmet követően egy Instagram-posztban gratulált Adélnak: „Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád. Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni, mekkorát nőttek a fiúk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top