nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél és Hegyes Bertalan nyerte a Dancing with the stars 3. évadát

Véget ért a Dancing with the Stars új évada, a színpadon sírta el magát Csobot Adél

Az énekesnő nagyon meghatódott, amikor táncpartnerével átvehették a legjobbaknak járó díjat.

Véget ért a Dancing with the Stars harmadik évada, szombaton tartották meg a döntőt, amit Csobot Adél és táncpartnere Hegyes Bertalan nyert meg. Miután kiderült, hogy ők lettek az elsők az énekesnő könnyekben tört ki.

Csobot Adél és Hegyes Bertalan a Dancing with the Stars felvételén

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Igazából nem találok szavakat, és igazából még soha nem nyertem semmit” – mondta az énekesnő, aki megköszönte a férjének, Istenes Bencének, gyermekeinek, szüleinek, hogy támogatták a műsor során, de köszönetet mondott a zsűrinek, a koreográfusoknak, a stylistnak, a zenekarnak, a műsorvezetőknek, Stohl Andrásnak és Lékai-Kiss Ramónának. Hozzátette, természetesen nagyon hálás Hegyes Bertalannak, akit egy csodálatos embernek tart, és reméli, hogy életre szóló barátság alakult ki köztük.

Később a kulisszák mögött Gelencsér Timinek azt is hozzátette, el sem tudja képzelni az életét tánc nélkül, és ki tudja, hogy mit hoz a jövő. Hegyes Bertalan, aki immár kétszeres győztes, hiszen az első évadban is ő és táncpartnere végzett az élen, elmondta, ő is nehezen tudja szavakba önti mit érez, de jól látni, hogy beérik a munka, amit a tanítványaival végez. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top