nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence vallomása

Istenes Bence nyíltan beszélt a lelki problémáiról

Meg szeretné találni a lelkét ebben az őrült világban.

Istenes Bence több mint két éve mesélt arról, hogy már túl van két ideg-összeroppanáson és pszichológus segítségét is kérte. Az RTL sztárja most a közösségi oldalán vallott színt: jelenleg is egy önismereti úton van, melynek időnként voltak fájdalmas pillanatai.

„Pár éve elindultam egy nagyon fájdalmas úton… szembenéztem magammal és megfogadtam, hogy végre az az ember leszek, aki mindig is lenni akartam. Megígértem magamnak, hogy megtalálom a lelkem, amit valahol elvesztettem ebben az őrült világban. Nagyon hosszú ez az út és tele van nehéz döntésekkel, de már látom az alagút végét. És ebben te is nagyon sokat segítesz! Sokat tanulok tőled! De nem csak a ringben, hanem emberileg is. Köszönök mindent Mesterem! Nem hiszem, hogy sokan gondolnák rólad, hogy milyen nagyszerű és nagylelkű ember vagy! Ez a kép mindent elmond a kapcsolatunkról!” – írta a képhez a műsorvezető, melyen a bokszedzőjével látható. Bence egyébként nemrég azért akadt ki, mert sunyiban a gyerekeivel fotózták. 

Istenes Bence

Istenes Bence (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top