nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Dráma a Sztárboxban: Kabát Péter ájultan esett össze Rácz Jenő ütésétől – Fotók

Brutális mérkőzés szemtanúi lehettek azok, akik vasárnap az RTL műsorát nézték.

Kabát Peti szilánkosra törte az ujját, miközben a Sztárboxra készült, Rácz Jenő pedig 16 kilót adott le és eléggé kigyúrta magát a vasárnapi mérkőzésre. Mindkét híresség gőzerővel edzett az összecsapásra. A férfi középsúly két, talán legnagyobb sztárja az életben jó barátok, így mindenki egy barátságos, mégis kemény ringbe szállásra számított. Az első menet végén még a volt focista párja, Róka Adrienne is azt mondta, hogy Peti elszánt és biztosan győztesen végez, ám ami ezután jött, az mindenkit ledöbbentett. A második menet végén Rácz Jenő két kőkemény csapottal megfogta Kabátot, majd egy jobbegyenessel a földre küldte az ellenfelét. Peti azonban percekig nem állt fel a padlóról…

Íme pár felvétel a brutális mérkőzésről

Rácz Jenő, Kabát Peti
Megnézem
Összes kép (24)

Kokó azonnal orvosért kiáltott, a nézőtérre dermedt csend telepedett, Kabát Peti párja, Róka Adrienne a ringben zokogott, és beletelt néhány percbe, míg a vesztes fél magához tért. Szerencsére nem történt komolyabb baj. Ezen a héten már jönnek az elődöntők. 

Rácz Jenő, Kabát Péter

Az a bizonyos ütés… (Fotó: Schumy Csaba)

November 26, első elődöntő

Férfi középsúly: Istenes Bence – Rácz Jenő
Női könnyűsúly: Berki Mazsi – Janicsák Veca
Férfi nehézsúly: Brasch Bence – Szegedi Fecsó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top