nlc.hu
Sztárok

Kabát Peti a fiáról mesélt

Kabát Peti: „Nem könnyű a fiamnak, nagy rajta a nyomás”

A család az első Kabát Péter számára: nagyon jó a kapcsolata szüleivel, testvérével és természetesen fiával is.

Az egykori válogatott labdarúgó a Palikék világa by Manna Futtában című műsorában mesélt a fiával való kapcsolatáról Palik Lászlónak. Kabát Peti ugyan nem él együtt Kevinnel, de szoros köztük a kapocs, amelyet a foci csak tovább erősít.

„Kevin 16 éves, nagyon vagány, zsivány. Látom rajta az a csibészséget, ami a fociban kell, és sok gyerekben nincs meg. Három-négy éve itt van Újpesten, ahol dolgozom, kint vagyok minden meccsén, mindig focizunk” – mesélte Kabát, aki azt is elárulta, fiának nem mindig könnyű a híres apa nyomdokaiban járni.

kabát peti és fia

Kabát Peti fia 16 éves (Fotó: Instagram)

„Azt kívánom, hogy a fiam minimum olyan sportolói pályafutást fusson be, mint én, vagy még sikeresebbet. Nem lesz könnyű, nagyon érzem rajta, hogy nagy rajta a nyomás, amikor kint vagyok a meccsükön, próbál nekem megfelelni. Már kicsit javult a helyzet, talán jobban elengedi magát, de az elején volt benne egy gát. Ebből a szempontból nem könnyű neki, viszont látom rajta, hogy nagyon alázatos. Próbálom arra nevelni, hogy munka, munka, munka, mert anélkül semmit nem érsz el az életben. Engem a szüleim is erre neveltek. Nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, a tesómmal. Hét évig külföldön fociztam, de nem volt olyan nap, hogy ne beszéltem volna velük. Nem fél órát, csak két percet, hogy minden rendben van-e. Nálunk ez természetes” – mesélte Kabát Peti Palik Lacinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top