nlc.hu
Sztárok

A ringbíró a Rácz-Istenes meccsről

Már a ringbíró is megszólalt a Rácz-Istenes meccsről, a káromkodásokra is kitért

Nagyon sokszor közbe kellett avatkoznia a mérkőzés alatt.

Istenes Bence és Rácz Jenő indulatoktól fűtött bokszmeccsén már az első pillanattól fogja lehetett érezni a feszültséget. A mérkőzésvezető Gábris Bulcsú az rtl.hu-nak adott interjúban alaposan kivesézte a mérkőzést. Elmondása szerint a feszült hangulat már akkor tapintható volt, amikor a ringbe léptek; Istenes Bence kicsit feszültebbnek tűnt, mint Rácz Jenő. Nagyon sokszor közbe kellett avatkoznia a mérkőzés alatt, de szerinte ez a versenyzők felfokozott állapotának tudható be.

Rácz Jenő és Istenes Bence,

Gábris Bulcsú az eredményhirdetésnél – Fotó: Sajtóklub

Arra a kérdésre, hogy ki bokszolt szebben és szabályosabban, a következőt válaszolta a ringbíró: „Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót én Jenőnél láttam.”

Istenes Bence és Rácz Jenő bokszmeccse:

Hangsúlyozta, semmi olyan nem történt a ringben, ami miatt le kellett volna állítania a mérkőzést. Ami a meccs alatti, állítólagos „ordenáré beszólásokat” illeti, Gábris Bulcsú elárulta, nem hallotta ezeket, mert – mint mondja – borzalmas hangzavar volt a nézőtéren. „Azt láttam egyszer, hogy Jenő közel húzta Bence fejét és belesúghatta a fülébe, de azt nem lehetett hallani. (…) Mondtam, hogy hagyják abba és a bokszra figyeljenek. (…) Ha egy meccsen ilyen hangzavar van és nem lehet megállapítani 100 százalék biztonsággal, hogy valaki sportszerűtlen dolgokat mond-e, akkor nekünk nincs lehetőségünk, csak az egyik oldal panaszaival foglalkozni. Egyébként mindkét fiú beszélt a másikhoz meccs közben, ezért figyelmeztettem is őket” – elevenítette fel a történteket, hozzáfűzve: ez nem szokatlan a ringben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top