nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő és Istenes Bence a Sztárboxban

Íme Rácz Jenő és Istenes Bence durva összecsapása – Fotók a pofonokról

A mérkőzés előtt is már paprikás volt a hangulat a két híresség között, ám a ringben elszabadultak az indulatok. A bírónak nem egyszer kellett közbelépnie a versenyzők miatt.

„Pici mocsok is benne volt a mérkőzésben, mert azért adtunk egymásnak, ahol csak tudtunk, amikor csak lehetett. Ilyen a boksz. Ez is egy műfaj”mondta Rácz Jenő a vasárnap esti mérkőzés után, melynek végén ő győzedelmeskedett Istenes Bencével szemben. A műsorvezető nem igazán akart kezet fogni a sztárséffel annak sikere után, ám végül megtette. Bence azt mondja, nem sportszerűtlenségből tett ilyet. „Félreértés ne essék, mielőtt bárki elkezd támadni, hogy nem akartam a Jenővel kezet fogni, de olyan ordenáré dolgokat ordított egész meccs közben, nem tudom, lehetett-e hallani… Szerintem nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele” – nyilatkozta Istenes Bence, majd ránézett Rácz Jenőre, azt kérdezte tőle, hogy „mi van?!”. A feszültség szinte tapintható volt a stúdióban, a nézőtér is két részre szakadt.

A műsorvezető a múlt héten egy Instagram-történet posztolása miatt alaposan a célkeresztbe került: az általa megosztott rajongói üzenetek legnagyobb része igencsak kemény, gyűlölködő szavakkal illették a sztárséfet, aki kibukott a történtektől. Bár Bence bocsánatot kért, várható volt, hogy ez a menet nem lesz piskóta. Így is lett. A látottak alapján kérdéses, hogy a két sztár kibékül-e valaha egymással. Egyvalami viszont kétség nélkül elmondható: mindketten kizárólag arra koncentráltak, hogy a maximumot hozhassák ki magukból a ringben, és ez így is lett. 

Istenes Bence és Rácz Jenő
Megnézem
Összes kép (24)

A kommentelőket megosztják a látottak. Van, aki Bencének ad igazat, mások viszont igazságosnak tartják Jenő győzelmét. A műsorvezető szerint az elmúlt napok eseményei befolyásolhatták a bírókat, ám kénytelen így is elfogadni, hogy most vesztesként távozott a ringből.

Istenes Bence–Rácz Jenő (2)

Istenes Bence–Rácz Jenő (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top