nlc.hu
Sztárok

A legérdekesebb magyar tévések

Ők a legérdekesebb magyar tévések, Majka nagyarányú győzelmet aratott

Rájuk kerestek a legtöbbször az internetezők.

A magyar internetezők adatai alapján az elmúlt 12 hónap legérdekesebb tévés sztárja Majoros Péter Majka volt, de nem sokkal maradt le holtversenyben Bereczki Zoltán és Ördög Nóra se. Utóbbiak a megosztott második helyet szerezték meg, miután a Google adatai szerint közel ugyanannyit írtuk be nevüket a keresőbe – írja a Marketing21.

A legérdekesebb magyar tévések

Ábra: Marketing21

Majkára havonta átlagosan 35200 alkalommal kerestek rá a netezők. Bereczki Zoltán és Ördög Nóra pedig 27100 átlagos keresési számmal megosztott ezüstérmes lett. A dobogó képzeletbeli harmadik fokán is holtversenyt láthatunk: Liptai Claudia és Istenes Bence nevét 22200 alkalommal ütötték be átlagosan havonta a keresőbe.

A top10-ben megtaláljuk még Lékai-Kiss Ramónát, Rácz Jenőt, Sebestyén Balázst, Puskás Petit és Till Attilát is.

Érdekesség, hogy Majka nevére 2021. augusztus végén, szeptember elején kimagaslóan sokan kerestek, ami az esküvőjéről szóló híreknek köszönhető. Bereczki Zoltán pedig augusztus 8-14 között volt a keresési listák élén, amikor a hírek kislányának születéséről szóltak.

MIT CSINÁL EGY HÉTKÖZNAPJÁN EGY MAGYAR SZTÁR?

KÖVESD A STREAMET ITT AZ NLC-N!
MEGNÉZEM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top