nlc.hu
Sztárok

Forbes-lista: a legértékesebb magyar celebek 2022

Majka a csúcson, Tilla hatalmasat zuhant – nagyon átrendeződött a magyar sztárvilág élmezőnye

Listázták idén is a legértékesebb, legkedveltebb és leghitelesebb magyar celebeket.

Majka énmárkája a legértékésebb, Rúzsa Magdi először dobogós – derül ki a Forbes idei A legértékesebb magyar celebek listájából. Az üzleti magazin 9.alkalommal pontozza a hazai sztárok teljesítményét, idén először 6 kategória részletes elemzésével állította össze az élmezőnyt. Az új módszertannak köszönhetően izgalmas helycserés támadásokat, nagy előzéseket és meglepő eséseket is látni a magyar celebvilág toplistáján.

Majka

Majka vezeti idén a legértékesebb magyar celebek listáját – Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central

Sebestyén Balázs, a lista tavalyi győztese sokáig fej-fej mellett haladt Majkával a dobogó első fokáért: az ózdi rapper az egyik legnézettebb tévés műsorvezetőként végül sajtóemlítésekkel, címlapszereplésekkel és online jelenlétével előzte be az így 2. helyre visszaeső Balázst. Majka neve az elmúlt egy évben – többek között turnéjának, tévés műsorainak és háromnapos lagzijának köszönhetően – kikerülhetetlen lett, énmárkáját kemény munkával csúcsra pörgetve 4 helyet átugorva lépett fel a Forbes celeblistájának élére. Rúzsa Magdi hasonlóan nagyot, 6 helyet szökkent előre, az énekesnő idén először került fel a dobogóra.

A dobogón túl D. Tóth Kriszta és Schobert Norbi visszatért a Top 20-ba, új szereplőként pedig Szabó Zsófi és Rácz Jenő került fel a listára. Tilla viszont a tavalyi 6. helyről a 12. pozícióba zuhant.

Fördős Zé

Fördős Zé lett 2022-ben a leghitelesebb celeb – Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Central Médiacsoport / Central

Évek óta papírforma szerint alakult a legkedveltebb és leghitelesebb celeb kategóriagyőzelme: Borbás Marcsi rendre az első helyen végzett. Most is ő lett az elsőszámú közönségkedvenc, a módszertan új elemeként mért, pozitív és negatív tartalmak arányát elemző márkaegészség-indexet is figyelembe véve idén viszont itt is trónfosztás történt: Fördős Zé hajszállal előzte be a második legkedveltebb Rúzsa Magdit és a most csak harmadik Borbást Marcsit. A szakmai zsűri és a Forbes szerkesztőségi pontjaira is támaszkodó leghitelesebb celeb kategórianyertese 2022-ben D. Tóth Kriszta lett.

A teljes, összesített listát ITT lehet megtekinteni, a celebek részletes, kategóriánkénti értékelése pedig a Forbes augusztusi lapszámában olvasható.

Az előző évek Forbes-listája:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top