Sztárok

Ők a legértékesebb magyar celebek 2019-ben

Hosszú Katinka az abszolút befutó, de sok új név is szerepel a listán.

Hatodjára állította össze celeblistáját a magyar Forbes. A 2019-es Legértékesebb celebek listája alapján úgy tűnik, hogy aki eltűnik a tévéképernyőről vagy a bulvárlapokból, az kiesik az emberek fejéből és a hirdetők látóteréből is. Ezt pedig a 18 év fölöttiek körében a közösségi média sem tudja ellensúlyozni.

A legértékesebb celebek 2019-ben:

  1. Hosszú Katinka idén is toronymagasan vezet, ő az egyetlen magyar sportoló, aki a hírnevére is alapozhat. Magánéleti bonyodalmai a rajongói szemében ezt csak színesítik, és a szponzorok sem pártolnak el tőle.
  2. Ördög Nóra az első celeblista óta nem csúszott lejjebb a hatodik helynél, tavaly óta 100 ezerrel növelte Instagram-követői számát.
  3. Majka
  4. Sebestyén Balázs a legismertebb celeb ma Magyarországon.
  5. Fördős Zé idén először került fel a listára, de rögtön az ötödik helyre lépett.
  6. Borbás Marcsi is új név a listán, bár a 18-59 évesek körében ő volt a legkevésbé ismert celeb. Azok között viszont, akik ismerik, ő a legkedveltebb.
  7. Kiss Ramóna is először került fel a listára, úgy tűnik, a műsorvezetői munkák bőven elegendőek ahhoz, hogy ismertsége meghaladja a Barátok közt-nézők táborát.

Szintén új topceleb Dobó Kata, Király Viktor és Lakatos Márk.

Mihalik Enikő 3 hellyel csúszott lefelé a listán, így holtversenyben a 20. lett. Öt-öt hellyel lépett vissza Istenes Bence és Liptai Claudia, 6 hellyel Fluor Tomi.

Idén egyáltalán nem jelent meg a celeblistán Schobert Norbi és Rubint Réka, Gianni Annoni és Debreczeni-Annoni Zita, Dukai Regina és Hajós András sem, pedig ők tavaly még mindannyian toplistásak voltak.

(Kiemelt kép: Instagram/Hosszú Katinka)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top