nlc.hu
Sztárok

Forbes: a legértékesebb magyar celebek listája 2023

Majka az élen, Schobert Norbi azonban kiesett a legértékesebb magyar celebek listájáról

Tizenhárom új arc került fel a celebvilág élmezőnyének idei seregszemléjére.

Tizedjére készítette el a Forbes magazin A legértékesebb magyar celebek listáját. Tavalyi előretörése után Majka újrázott: az ózdi rapper-műsorvezető énmárkája lett a legértékésebb, az összesített versenyben ezüstérmes Sebestyén Balázs pedig a legismertebb sztár Magyarországon. Rúzsa Magdi szintén tartja dobogós helyét: a magyar rádiós slágerlisták koronázatlan királynője stabilan az egyik legkedveltebb hazai sztár.

Majka

Majka továbbra is a lista élén – Fotó: Sajtószoba

A dobogón túl Ördög Nóra, az elmúlt tíz év szerepléseit tekintve a lista legeredményesebb celebje a 4. helyen, míg Istenes Bence és Hosszú Katinka egyet-egyet előrelépve az 5.-6. helyen szerepel. Az élmezőny legnagyobb ugrását Csobot Adél tudta felmutatni: a 20. helyről a 9.-re ugrott. Az új belépők közül Valkusz Milán és Marics Péter duója, a Valmar egyenesen szárnyal: első szereplésével 13. helyen nyitott a csapat, de figyelemre méltó Kajdi Csaba Cyla (17. hely), Tóth Andi (20. hely) és Azahriah (23. hely) debütálása is.

Borbás Marcsi a leghitelesebb

Az összeállításban 2019-ben a 10. helyen debütáló, idén a 8. helyig menetelő Borbás Marcsit évről évre a legkedveltebb és leghitelesebb celebnek szavazza a közönség. Előbbi kategóriában tavaly ugyan Fördős Zé beelőzte, idén ismét nála landolt a két titulus. Az összesített bronzérmes, Rúzsa Magdi a második legkedveltebb, Zséda pedig dobogós.

Borbás Marcsi

Borbás Marcsi a leghitelesebb magyar celeb – MTI Fotó: Marjai János

A Forbes kutatása alapján a nézők és a szakmai zsűri együttese Ördög Nórát és Sebestyén Balázst tartja a második és harmadik leghitelesebbnek.

Kasza Tibi zuhanásban, Schobert Norbi kiesett

Pénztermelő képességét Kasza Tibi tudja a leginkább demonstrálni: milliárdos árbevételével és adózott eredményével nem kérdés az üzleti siker. A hitelesség viszont igen: a Gazdasági Versenyhivatal tavaly júniusban indított vizsgálatot vállalata ellen, és bár az ügyben még nincs verdikt, a műsorvezető márkaegészség-indexe esett. Ugyanígy a róla szóló online tartalmak elérése is csökkent: tavalyhoz képest 11 helyet hátracsúszva Kaszának idén a 16. pozícióval kell beérnie.

Schobert Norbi,

Schobert Norbi kibukott a listáról – Fotó: Sajtóklub

Hasonlóan nagyot, 10 helyet esett Rubint Réka (18. hely). A lista abszolút negatív rekordját azonban a férje, Schobert Norbi jegyzi: a Norbi Update adósságával és az ezt követő negatív médiahullámmal küzdő fitneszguru a tavalyi 19. helyezésével szemben idén kiesett a legértékesebb celebek közül.

A legértékesebb magyar celeb:

1. Majka

2. Sebestyén Balázs

3. Rúzsa Magdi

 

A legkedveltebb magyar celeb:

1. Borbás Marcsi

2. Rúzsa Magdi

3. Zséda

 

A leghitelesebb magyar celeb:

1. Borbás Marcsi

2. Ördög Nóra

3. Sebestyén Balázs

 

A legismertebb magyar celeb:

1. Sebestyén Balázs

2. Majka

3. Till Attila

 

Kiemelt fotó: nlc-montázs, fotók forrása: (b): Sajtóklub // (j): Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top