nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence reakciója

Istenes Bence üzent Rácz Jenő posztjára: „Távol áll tőlem a rasszizmus”

A tévés nem akarta szó nélkül hagyni a dolgot.

Ahogy korábban megírtuk, rendesen megy az adok-kapok a vasárnapi Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapás előtt. A műsorvezető az éjjel egy eléggé kétes fotót osztott meg 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában: összeszedte rajongói kommentjeit, melyekben arra biztatják, üsse ki vasárnap a séfet – finoman szólva -, majd kollázst csinált belőlük. Azonban a kommentek között Rácz Jenő és követői kiszúrtak egy elég kétes posztot is

„Szeretnék reagálni egy-két dologra. Tegnap értesültem arról, hogy a Bence kitett egy olyan posztot, amiben gyűlöletkeltés, rasszizmus és hasonlók találhatóak, ami szerintem sem a sportágban, sem mint a képernyősök egyszerűen nem vállalhatunk szerepet – kezdte a séf, aki azt kifejtette, hogy egy ilyen követőtáborral bíró ember, mint a Bence, kutyakötelessége lenne jó példát mutatni. – Azt gondolom, semmilyen ilyen dolog nem állja meg a helyét, sem a médiában, sem ebben a sportágban. Én azt gondolom, hogy ennél jobban nem írhatja le a szememben önmagát senki sem. Ez igazán elmondja, hogy milyen ember.”

Istenes Bence is észrevette a dolgot, és most a közösségi oldalán reagált a történtekre. 

„Elkövettem egy hibát, amiért szeretnék elnézést kérni. Teljesen jogos. A kollázst nem olvastam végig és kitettem. A haverom szólt rám fél órája, hogy van benne egy rasszista komment. Persze azonnal letöröltem. Ezek az üzenetek arra voltak reakciók, hogy szintén mennyi üzenetet kap arra vonatkozóan, hogy verjen meg engem. Szeretném letisztázni, hogy soha nem hallottatok tőlem semmilyen rasszista megnyilvánulást, és nem is fogtok. Távol áll tőlem a rasszizmus. Értem, hogy a Jenő ezt fel akarja fújni és igaza van, nincs helye ennek sem a médiában, sem sehol sem. Elnézést kérek, de nem kell túlfújni ezt a dolgot szerintem” – mondta a 24 óráig elérhető Instagram-történetben a híresség.  

Istenes Bence

Istenes Bence (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top