nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő véleménye

Rácz Jenő megszólalt: ezt gondolja Istenes Bencéről

Érezhető, hogy ez egy kemény mérkőzés lesz.

Rácz Jenő a pénteki Reggeli vendége volt, ahol szóba került a vasárnapi Sztárbox mérkőzés is Istenes Bencével. Bár a köztük lévő ellentétről nem esett szó, a séf elmondta, hogy mindent megtesz majd a siker érdekében, persze csak tisztességes keretek között. 

„Ha hideg fejjel végig tudom vinni, akkor minden rendben lesz. Vagy egy ilyen néphiedelem, hogy a boksz a kiütésről szól, holott igazából a győzelemről. Én úgy fogom fel a Bencével, hogy nem kiütni akarom őt, hanem megnyerni a meccset. Ha kell, négy meneten keresztül végigmegyünk, pontozással nyerek, én mindent bele fogok adni” – fogalmazott Jenő, aki arról is beszélt, hogy mit gondol arról, hogy van köztük némi magasságkülönbség Istenes javára. 

„Én így készülök: volt olyan kesztyűpartnerem, aki húsz centivel magasabb volt nálam, olimpiai kerettag, és szanaszét ütöttük egymást. Ilyen szempontból felkészültnek érzem magam” – válaszolta a séf.

Rácz Jenő

Rácz Jenő (Fotó: Trenka Attila)

Mint ahogy korábban megírtuk, Istenes Bence egy rasszista, bántó kommentekkel teli Instagram-történetet tett közzé, mellyel igencsak kihúzta a gyufát nemcsak a rajongóinál, de Jenőnél is. Még Sebestyén Balázs is kifejtette a véleményét a témáról. Bence azóta bocsánatot kért, ám állítása szerint Jenő nem reagált még rá

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top