nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Ezt mondta Rácz Jenő Istenes Bencének a ringben

A Rádió1 ma reggeli adásában vallottak a történtekről.

A Balázsék című műsorban szólalt meg Istenes Bence és Rácz Jenő a vasárnapi Sztárbox-meccsről. A beszélgetés során a műsorvezető elmondta, hogy ennek a mérkőzésnek nem feltétlenül így kellett volna végződnie, és ezt a szakmai stábja is így gondolta. „Jól vagyok, keveset aludtam, megnéztem néhányszor a mérkőzést. Lehet. a bírókat elvitte, hogy mi történt a héten” – nyilatkozta Bence, majd arról beszélt, hogy muszáj lesz elfogadnia a történteket. Nem tartja igazságosnak például azt sem, amiket Jenő mondott neki a ringben. Rácz szerint ő csak annyit szúrt oda Istenesnek, hogy: „Na itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak. Bence viszont azt állítja, hogy a séf végig azt mondta neki a ringben, hogy mi van, te ki b…, gyere te kis b…

Istenes Bence szerint megváltozott egy picit az imidzse, ám nem bánja, hogy van rajta „egy kis kosz”. Azt is elmondta, hogy benne lenne egy visszavágóban Rácz Jenő ellen. Az adás ide kattintva visszahallgatható!

Kovács Kokó István is megszólalt az ügyben

Szintén a Balázsék című rádióműsorba Kokó is beszélt, aki szerint Istenes közösségi médiás baklövése nem vihette el a bírókat.

„Lehet, de én olyanokkal nem dolgozom. A stáb, akiket összeraktam, az ország legjobbjai. Ez a szakmájuk, úgy hajtják végre, ahogy kell. Nem volt bennük egyéb gondolat, csak az, hogy amit látnak, papírra vessék, és átadják nekem” – nyilatkozta a Sztárbox szupervizora, majd hozzátette többek között ezt is:

„Minden bírónál három menetet vitt el a Jenő, és csak egyetlen egyet Bence. Nagyon vékony menetek voltak, szinte mindegyik. (…) Nem ugyanazokat nyerték meg: Bencénél volt olyan, akinél az elsőt, a másodikat és a harmadikat nyerte. A negyediket mindenkinél elvesztette.”

Istenes Bence–Rácz Jenő (16)

Istenes Bence és Rácz Jenő a ringben (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top