nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél a DWTS döntőjében

Csobot Adélt „kölcsönadja” az RTL a TV2-nek

Egy hétvégén mindkét csatornán feltűnik.

Nagy bejelentést tett Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András a Dancing with the Stars tegnapi elődöntőjének a végén: a döntőben az előző évad győztesei is parkettre lépnek, így Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél is táncolni fog. Azaz Istenes Bence párja egy műsor erejéig visszatér a TV2-re, miközben jelenleg az RTL Sztárbox című műsorának a műsorvezetője.

Csobot Adél,

Csobot Adél a Sztárbox-ban – Fotó: Sajtóklub

Csobot Adél így egy hét múlva, egy hétvége leforgása alatt nemcsak az RTL-en lesz látható, hanem a konkurens csatornán, a TV2-n is feltűnik. 

Csobot Adél,

Csobot Adél a DWTS tavalyi évadában, amit megnyert Hegyes Bercivel – Fotó: Sajtószoba

Úgy tűnik, ahogy nemrég Gáspár Lacit, úgy az énekesnőt/színésznőt is “kölcsönadta” most az RTL a TV2-nek. 

Gáspár Laci egyébként 8 év után tért vissza a TV2-re, ő is egy műsor erejéig tűnt fel a csatornán. A TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában szerepelt a kisfiával idén januárban. Akkor elárulta, hogy a két csatorna korrekt módon, egymás között lebeszélte a szereplését a TV2-s műsorban, tehát az énekes az RTL engedélyével vett részt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! forgatásán. Gáspár Lacit 2023 előtt 2015-ben láthattuk a TV2-n, amikor megnyerte a Sztárban Sztár 3. évadát, azután igazolt át az RTL-hez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top