nlc.hu
Sztárok

Gáspár Laci karrierje

Gáspár Laci a TV2 képernyőjén – Sztárok, akik átmentek a konkurenciához

2004-ben, a Megasztár című műsorban fedezték fel, szintén a TV2-n.

Vasárnap a Sztárban Sztár leszek! 7. élő show-jában a még versenyben lévő 8 énekes produkciója közben érkezik a színpadra 1-1 ismert sztárelőadó, köztük Marics Peti, Vastag Csaba és Gáspár Laci. Utóbbi utoljára év elején, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban tűnt fel a TV2-n, méghozzá nyolc év távollét után. 

Innen indult a karrierje 

Megasztár idején még vízvezeték-szerelőként dolgozó Gáspár Laci ugyan nem nyerte meg a 2004-es Megasztárt, de azzal, hogy bejutott az első háromba, ő lett Magyarország legjobb férfi hangja. Legutóbb 2015-ben szerepelt nagyobb show-ban a csatornán, amikor megnyerte a Sztárban Sztár 3. évadát, azután átigazolt az RTL-hez. A váltás után számos nagyszabású produkcióban szerepelt: szemtanúi lehettünk a küzdelmének a dzsungel közepén a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, emellett több alkalommal is ült az X-Faktor és az Álarcos énekes zsűrijében. Utoljára akkor került a lapok célkeresztjébe, amikor kiposztolta, hogy új házba költöztek. Az énekes saját bevallása szerint közel két évtizeden át spórolt, hogy a hipermodern, minimál stílusban épült villa elkészülhessen.

Gáspár Laci

Gáspár Laci (Fotó: Birton Szabolcs)

Nagy átigazolások

Bár Laci esetében most nem erről van szó, a sztárvilágban nem megszokott, hogy egy-két híresség a karrierje során csatornát vált. Íme a legmeglepőbb tévés átigazolások!

Lékai-Kiss Ramóna
Megnézem
Összes kép (6)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top