nlc.hu
Sztárok

Gáspár Laci születésnapja

Gáspár Laci 44 éves lett – íme pár kép a karrierje kezdetétől napjainkig

A június 12-én 44. életévét ünneplő énekes hosszú utat tett meg, míg Magyarország egyik legsikeresebb előadójává vált.

Sikeres karrier

Az egykori balassagyarmati szerelő hatalmas utat járt be az évek alatt, és most sikeresebb, mint valaha. A Megasztár idején még vízvezeték-szerelőként dolgozó Gáspár Laci ugyan nem nyerte meg a 2004-es Megasztárt, de azzal, hogy bejutott az első háromba, ő lett Magyarország legjobb férfi hangja. 16 éves kora óta énekel, és autodidakta módon tanult meg basszusgitározni. Számos show-műsorban láthattuk már: szemtanúi lehettünk a küzdelmének a dzsungel közepén a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, emellett több alkalommal is ült az X-Faktor és az Álarcos énekes zsűrijében. De láthattuk A Dal, a Nagy Duett és a Sztárban sztár produkciókban is – az utóbbit meg is nyerte.

Gáspár Laci

Gáspár Laci (Fotó: RTL)

Semmiből a csúcsra

„Én tudom, mi az, hogy nincs, tudom, mi az a szegénység” – mondta tavaly Gáspár Laci Hajdú Péter műsorában. Elmondása szerint gyakran találják meg azokkal a kritikákkal, hogy elfelejtette, honnan jött, ám ebből semmi nem igaz.

„Hogy felejthetném el? Ha elfelejteném, magamat felejteném el. Tudod, miért vagyok erős? Nekem nem dumálhat senki, mert tudom, mi az, hogy nincs. És mikor van, tudod, hogy miért van? Nem azért, mert nyaliztam, csaltam, raboltam vagy kedvébe jártam valakinek. Azért, mert miattam, Isten miatt. Ezt senki nem veheti el tőlem” – nyilatkozta az énekes.

A nyomor elől menekült a házasságba

Az énekes a szegénység elől menekülve, kényszerből nősült meg 17 évesen, és ha párja nem tesz „megbocsáthatatlan dolgot ellene”, soha nem hagyta volna el. Erről a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában vallott.

„Egy játszótéren, a hintában ülve kértem meg, emlékszem, azt mondta, ennél jobban nem lehet szeretni. A családja azt mondta, bűn, hogy házasságon kívül vagyunk együtt, ezért elvettem. Tapasztalatlan voltam, és nem volt, aki tanácsot adjon. Aztán jöttek rögtön a problémák, azonnal kiderült, hogy nem is illünk össze. Gyakorlatilag mindig csak veszekedtünk. Miután megszületett a kislányuk, Miriam, akkor vált világossá, hogy a házasságuknak nincs jövője” – mondta a híresség. Laci második felesége 2012-ben költözött el az énekestől, akivel a kapcsolatuk végén már annyit vitáztak, hogy nem tudtak megoldást találni a problémákra. Az énekes 2014-ben vette el jelenlegi szerelmét, Nikit, harmadik gyermeke, Noel édesanyját, akivel azóta teljes boldogságban és harmóniában élnek együtt. Mindketten úgy érzik, megtalálták a másik felüket:

„Nagyon összeillünk, amiről régebben azt hittem, a hibám vagy a hiányosságom, az Niki mellett az előnyöm lett. Úgy szeret, ahogy vagyok, és én is ugyanígy feltétel nélkül szeretem őt. Fontos, hogy vigyázzunk a szerelmünkre, akármennyi dolgom is van, mindig szakítok arra időt, hogy kettesben legyünk, elmenjünk vacsorázni, vagy csak sétálni.”

Az énekesnek három gyermeke született: Mirjam, az első házasságából, majd Lacika 2011-ben, végül Gáspár Nikitől Noel 2016-ban.

Isten éltesse!

Gáspár Lacit felesége és kisfia egy születésnapi tortával, és egy 44-et ábrázoló hatalmas lufival köszöntötte, melyet a sztár egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben osztott meg. A jeles nap alkalmából íme egy galéria, mely az előadó pályafutásáról szól. 

Gáspár Laci
Megnézem
Összes kép (17)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top