nlc.hu
Sztárok

Így állt színpadon Gáspár Laci a Megasztárban

Emlékszel még? Így állt színpadon Gáspár Laci a Megasztárban

Gáspár Laci annyit változott az elmúlt lassan 20 évben, hogy egy-egy korszakát szinte már el is felejtettük.

A 43 éves Gáspár Laci ugyan 2003-ban jelentkezett a Megasztárba, ahol a 2004-es év férfihangja lett, de már sokkal korábban, az Üstökösben kipróbálta magát. Az X-Faktor mentorának az elmúlt 19 évben alaposan megváltozott az ízlése. Volt zselézett haja, volt, hogy copfban hordta vagy befonva, de úgy tűnik, hogy a saját stílusát 2015 körül találta meg, és azt nem is ereszti.

Gáspár Laci akkor és most

Gáspár Laci a Megasztár című műsorban (Fotó: Nagy Zoltán/solwee)

Az egykori balassagyarmati szerelő hatalmas utat járt be az évek alatt, és most sikeresebb, népszerűbb, mint valaha. A szerény körülmények közül érkező, a Megasztár idején még vízvezeték-szerelőként dolgozó Gáspár Laci ugyan nem nyerte meg a 2004-es Megasztárt, de azzal, hogy bejutott az első háromba, ő lett Magyarország legjobb férfi hangja. Az országos ismeretség meghozta számára a régóta vágyott sikereket, és a szemünk előtt vált profi előadóvá, majd az ország egyik legsikeresebb férfi énekesévé

Gáspár Laci akkor és most

Gáspár Laci az X-Faktorban (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

Az énekesnek nemcsak a hangja jó, hanem a személyisége is szórakoztató, így számos show-műsorban láthattuk már: szemtanúi lehettünk a küzdelmének a dzsungel kellős közepén a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, több alkalommal is ült az X-Faktor és az Álarcos énekes zsűrijében – ahogy most is teszi. De láthattuk A Dal, a Nagy Duett, a Sztárban sztár produkciókban is – az utóbbit meg is nyerte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top