Sztárok

Gáspár Lacitól Fluor Tomiig – így néztek ki 10 évvel ezelőtt

Pillanatok kérdése, és megérkezett 2020. Mi pedig előszedtük, hogy milyen slágereket hallgattunk tíz évvel ezelőtt, és mennyit változtak az előadók azóta.

Szilveszter előtt egy nappal a 2020 már nagyon valóságos, és ilyenkor akarva-akaratlanul is érezzük: repül az idő. Nem akarjuk elhessegetni ezeket a gondolatokat, inkább megmutatjuk, hogy néha bizony jót tesz az idő múlása, és nem csak mesebeszéd, hogy a jó bornak is idő kell. 

Varga Viktor – Lehet zöld az ég

A Csillag születik után egészen Las Vegasig ment a mi Viktorunk, hogy leforgassa 2010 talán legismertebb magyar slágerét. Konszolidált haj, hófehér ruha, fülbemászó dallam, mostanra viszont sokkal markánsabb a megjelenése, nem az a tömegbe beleolvadós típus. Az elmúlt időszakból két dologra talán biztos mindenki emlékszik vele kapcsolatban, az egyik a kapcsolata Cinthya Dictatorral, a másik, hogy megcsókolta a Mona Lisa-festményt.

varga viktor

Fotó: Youtube, Varga Viktor/Instagram

És akkor a videó:

 

Fluor Tomi – Partyarc

Még a MIZU előtt, SP-vel partyarcozott Fluor Tomi, aki azóta a Wellhellóval nyomul. Vagy éppen a Nyerő Párosban vágtázik el a döntőig a barátnőjével. Szerencsére a stílusa is sokat változott.

fluor tomi

Fotó: YouTube, Instagram

És akkor jöjjön a videó:

Gáspár Laci – Fülledt, forró nyár

Tíz évvel ezelőtt még nem kerázta ki magát annyira Gáspár Laci, mint most. Nem volt kigyúrva, hisz nem látogatta annyit az edzőtermeket,  mint manapság és a videóban Debreczeni, bocsánat, Annoni Zitával romantikázott.

Fotó: YouTube, Instagram/Gáspár Laci

És akkor jöjjön a videó:

 

Nagy Adri – Szinglik éjszakája

Sokat változott a világ Nagy Adrival is az elmúlt tíz évben. Érdekesség, hogy a Szinglik éjszakája sikere után két évvel jelentkezett a Megasztárban, ahol a hetedik helyet szerezte meg. Aztán Szabó Zsófit pótolta a Jóban Rosszban-sorozatban, hat évvel ezelőtt, majd a Nagy duett zsűritagja lett. Ám a karrierje mellett a magánéletében is sok változás történt, hiszen életet adott első gyermekének.

nagy adri

Fotó: YouTube/Nagy Adri, Instagram

És akkor jöjjön a videó:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top