nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi akkor és most

Kész időutazás megnézni, milyen fiatal volt Fluor Tomi, mikor berobbant a köztudatba

A wellhellós srácok lazán megtöltik a Budapest Parkot, pedig Fluor egy komolytalannak tartott számmal vált országosan ismertté.
Fluor Tomi

Őszintén, visszasírjuk azt a korszakot, amikor a 2010-es évek környékén mindenki csíkos partyszemüvegben nyomult, és SP meg Fluor Tomi együtt és külön-külön is gyártották az indokolatlanul fülbemászó dalokat. A Mizu és a Partyarc úgy robbant be a köztudatba, hogy míg az egyik nap szinte nem is tudtuk, ki az a Fluor, a másikon már kívülről üvöltöttük (természetesen ironikusan, khm) mindkét szám dalszövegét. Ezzel pedig Fluor kitörölhetetlenül beleírta magát a magyar zeneipar és celebvilág életébe. Azóta több mint 10 év telt el, Tomi pedig sikeresebb, mint valaha. 2014-ben megalapította Diazzal közösen a Wellhellót, ami minden slágerükkel egyre csak népszerűbb lesz. És ezt értékelik is. „Nem a díjaink rakták tele éppen a múlt héten tizenkettedszerre a Budapest Parkot. Kaphat valaki 100 díjat is, valójában a közönség díjaz” – magyarázta a 24.hu-nak a rapper. Na de lássuk, honnan hová jutott Fluor Tomi: kattintsd végig a galériát!

Fluor Tomi
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top