Sztárok

Nagy Adri végre megoszthatta az örömhírt

Nagyon várta már ezt a pillanatot, hiszen nehezen tartotta magában az örömhírt Nagy Adri.

Nagyon boldog volt a színésznő, amikor már nem kellett tovább titkolóznia. Nagy Adri nemrégiben jelentette be, hogy másfél év után visszatér a Jóban Rosszban című sorozatba, és most egy újabb örömhírt osztott meg: 

„Végre megoszthatom veletek a forgatáson készített képeket! Örültök, hogy visszatértem?” – kérdezte a mosolygós képhez írt szövegben Adri, aki nagyon egyértelmű „igen” választ kapott a rajongóitól. Egyesek szerint nélküle nem volt az igazi a sorozat. Adri alakítja Betty Tanakist, és a karaktert sokan hiányolták

„Azt csiripelték a csillagkúti madarak, hogy nagyon sokan vártak engem vissza, illetve sokan találgatták azt, hogy hol lehetek, mi történhetett velem. Úgy gondolom, hogy az érkezésem fenekestül fogja felforgatni Csillagkút életét” – mondta el a TV2.hu-nak a színésznő nemrégiben. 

Nemcsak Nagy Adri tért vissza, hanem egy másik Jóban Rosszban-karaktert alakító kolléganője, Réti Adrienn is, aki először az nlc-nek mesélt erről. 

Nagy Adri boldog, hogy visszatért a Jóban Rosszban címűsorozatba (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top