Sztárok

Így romantikázott együtt a TV2 két sztárja – galéria

Összeállt a Jóban Rosszban színésznője, Nagy Adri és a Rising Star egykori énekese, Peter Srámek, találkozásukról pedig szuper fotók születtek.

Latin-amerikai szappanopera-szereplők bőrébe bújtak a TV2 sztárjai. Nagy Adri és Madár Vera mellé igazi szívtipróként Peter Srámek is csatlakozott. A hírességek a Rosalinda és Marimar című sorozatok szereplőit megformálva idézték meg Mexikót, tökéletesen illeszkedve a romantikus miliőbe, ahol az úton-útfélen felbukkanó mariachiknál csak az egy főre jutó szappanoperák száma magasabb.

“Régen, suli után lazításképpen a mexikói szappanoperák teljesen kikapcsoltak, néhányra egészen rákattantam, ilyen volt a Rosalinda is. Nagyon örültem, hogy őt formálhattam meg, mert az ő világa és a külseje is abszolút közel áll hozzám”mesélte Nagy Adri, akinek hódolóját a romantikus hangulatú fotók erejéig a Rising Starból ismert Peter Srámek formálta meg.

Így romantikázott együtt a TV2 két sztárja – galéria

A TV2 tehetségkutatójából megismert srác azt is elárulta, egyáltalán nem lenne ellenére, ha sorozatban szerepelhetne. “Ha volna rá lehetőségem, nagy örömmel kipróbálnám magam egy sorozatban. Ugyanis ez az egyik titkos álmom az éneklés mellett. Nem véletlen, hogy színészetet is tanulok Pozsonyban” – mesélte Peter Srámek, aki magabiztosan alakította Fernando José Altamirano del Castillót Vera és Nagy Adri oldalán. “A mexikói sorozatokban mindenki jól öltözött, elegáns, és többnyire a gazdag, jóképű srác valahogy mindig beleszeret egy szegény gyönyörű lányba. Azt hiszem, ezzel én is tudnék azonosulni”tette hozzá a TV2 felfedezettje.

A romantikus fotókat galériánkra kattintva megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top