Sztárok

Jóban Rosszban: a nagy szereplőáramlás – ők hiányoznak a legjobban a sorozatból

Idén rengeteg szereplő távozott a Jóban Rosszban sorozatból, de akadtak olyanok is, akik hosszú idő után visszatértek.

Gyakorlatilag a nyári hónapok környékén elvesztettük a fonalat, már ami a Jóban Rosszban szereplőáramlását illeti. Főszereplők távoztak, és tértek vissza a sorozatba. Összeszedtük, hogy kit vártunk vissza, illetve, hogy kik fognak nagyon hiányozni. 

Legerszki Krisztina 11 év után távozott

„Bármennyire is elpuffogtattuk már párszor, de itt barátokra tettem szert és egy családra. És olyan jeleneteket kaphattam színésznőként, amiket lehet, hogy más színész nem tudhat magáénak így tizenegy év alatt” – mondta a távozással kapcsolatban a színésznő

Braghini Rozina 9 év után keres új kihívásokat

Bodolai Orsi karaktere kilenc évig szórakoztatta a Jóban Rosszban nézőit. A búcsú fájdalmas, de új kihívások elé néz Braghini Rozina„Bodolaiék tényleg a családommá váltak. Ha ennyit vagy együtt egy csapattal, nagyon közel kerülsz a produkcióban dolgozó emberekhez.”

Cseke Katinka 11 év után váltott

A színésznő szeretné, ha nem csak Böbeként ismernék, ezért új terepen szeretné kipróbálni magát. „Ez nem hirtelen döntés volt, hanem egy két-három éves folyamat eredménye. Imádtam a sorozatban dolgozni, és a búcsúkor azt éreztem, hogy a kollégák is szerettek engem, de most mennem kellett.”

Takács Zalán három év után hagyta ott a Jóban Rosszban sorozatot

A 24 éves színész Deka karakterét alakította, mint mondta, nagyon hozzánőtt, de eljött a váltás ideje. „Rengeteget tanultam az elmúlt három évben szakmáról, magamról, koncentrációról, csapatmunkáról, egymás kölcsönös tiszteletéről…”

Kárpáti Rebeka 4 év után ment el

Kárpáti Rebeka négy évig szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban, a stábot pedig a második családjának tartja. Ettől függetlenül mégis úgy döntött, kiszáll a sorozatból, hiszen már alig tudja beosztani az idejét. 

Nagy Adri a szülés után tért vissza

Nagyon boldog volt a színésznő, amikor már nem kellett tovább titkolóznia. Nagy Adri pár hónappal ezelőtt tért vissza a Jóban Rosszban sorozatba, amit másfél évvel ezelőtt a terhessége miatt hagyott ott. 

Réti Adrienn 1 év kihagyással tért vissza

Réti Adriennt nagyon hiányolták a sorozatból, a készítők pedig engedtek a kommentelőknek. „Nekem is nagyon sokan írtak tavaly, amikor a karakterem eltűnt a sorozatból, ami nagyon jól esett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top