Sztárok

Takács Zalán távozik a Jóban Rosszban-ból

Takács Zalán három év után hagyja ott a Jóban Rosszban sorozatot, új kihívásokra vágyik.

A Jóban Rosszban színésze pár hónappal ezelőtt 30 kilós fogyásával volt címlapokon, most viszont egy másik fontos hírt jelentett be. Közel három év után úgy döntött, otthagyja a napi sorozatot, és új kihívásokat keres. A 24 éves színész Deka karakterét alakította, mint mondta, nagyon hozzánőtt, de eljött a váltás ideje. 

„Közel három év után ma este leszek utoljára látható a Jóban Rosszban című sorozatban. Rengeteget tanultam az elmúlt három évben szakmáról, magamról, koncentrációról, csapatmunkáról, egymás kölcsönös tiszteletéről… Meg persze rengeteg szöveget is tanultam… Ami pedig talán a legfontosabb, barátokat szereztem. Köszönöm egykori tanáromnak, Bozsó Péternek, hogy elvitt annak idején egy castingra. Köszönöm minden stábtagnak és partneremnek a vidám pillanatokat és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, köszönöm a kedves nézőknek azt a rengeteg szeretetet, amit kaptunk. Én is és Deka is!” – írta a közösségi oldalán Takács Zalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top