TV-sztárok

Legerszki Krisztina 10 év után távozik a Jóban Rosszban-ból

Legerszki Kriszti 10 éve része a Jóban Rosszban stábjának, szomorúan hagyja ott a sorozatot.

Legerszki Krisztina 10 éve főszereplő a Jóban Rosszban című sorozatban, nagyon sok mindent megélt a forgatások alatt. Korábban úgy fogalmazott, nagyon sokat változott, a karaktere egyben őt is formálta. Most viszont elérkezettnek látta az időt, hogy elbúcsúzzon a stábtól – egy évtized után ugyanis otthagyja a sorozatot, ezt a TWN-nek erősítette meg. 

„Bármennyire is elpuffogtattuk már párszor, de itt barátokra tettem szert és egy családra. És olyan jeleneteket kaphattam színésznőként, amiket lehet, hogy más színész nem tudhat magáénak, így tizenegy év alatt” – osztotta meg a lappal Legerszki Krisztina, aki azt is elárulta, hogy egyelőre pihen egy kicsit, de később külföldön is kipróbálná magát. 

Mostanában egyébként nagy a mozgás a sorozat háza táján, korábban több meghatározó szereplő is távozott. Cseke Katinka, Braghini Rozina, Takács Zalán és Kárpáti Rebeka is pár hónapon belül hagyták ott a Jóban Rosszban-t.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top