Sztárok

Legerszki Krisztinát megkeményítette a Jóban Rosszban

Legerszki Krisztina, aki már hat éve erősíti a Jóban Rosszban csapatát, most elárulta nekünk, hogy változtatta meg őt karaktere.

Legerszki Krisztina a Jóban Rosszban tizedik születésnapi partiján a Nők Lapja Cafénak elárulta, egyáltalán nem volt könnyű számára, mikor Barbarát rács mögé zárták. “Nagyon meghatározó élmény volt a munkámban és az életemben is, hogy a karakterem börtönbe került. Sokat adott és vett is el belőlem, csontomat is törtem a forgatás közben. Nagyon sokat készültem rá a szabadidőmben is, hiszen amikor a kamera előtt vagyok, százszázalékosan szeretném végezni a munkámat” – kezdte a színésznő, majd hozzátette, karaktere sokszor hazáig kísérte.

Fotók: TV2
Fotók: TV2

“Érdekes módon olyan szempontból viselt meg leginkább a börtönös forgatás, hogy Barbara nagyon megférfiasodott közben. Civilben, Krisztaként is úgy éreztem, hogy szívom fel magam és megerősödöm, ami jó dolog, de néha észrevettem, hogy munka után otthon a nőiességet, a szépséget kerestem magam körül. Például éjszaka nekiálltam főzni, vagy szappanbuborék-fújót vettem egy benzinkúton” – árulta el kulisszatitkokat Kriszta, aki annak ellenére, hogy szakmailag egy nehezebb időszakon van túl, egyelőre csak a munkára koncentrál. “Most a munkaügyekben vagyok benne, és ennek örülök. Egyelőre nem tervezek családot, mert ha egyszer oda jutok, akkor csak a gyermekemre szeretnék koncentrálni” – avatta be az olvasókat jövőbeni terveibe a színésznő.

Galériánkban megnézheted, hogyan ünnepeltek a stáb tagjai

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top