Sztárok

Réti Adrienn egy év után visszatér Jóban Rosszban sorozatba

Meglepetés a Jóban Rosszban rajongóinak: visszatért a sorozatba Réti Adrienn, aki holnaptól újra látható lesz.

A tavalyi távozása után a Jóban Rosszban rajongói oldalaikon sajnálták, amiért kiírták Aliz karakterét a sorozatból. Most az nlc-n, elsőként olvashatsz Réti Adrienn visszatéréséről.

„Nekem is nagyon sokan írtak tavaly, amikor a karakterem eltűnt a sorozatból, ami nagyon jól esett. Ennek hatására létrehoztam a közösségi oldalakon egy hivatalos profilt, ahol azóta is hírt adok arról, hogy mivel foglalatoskodom éppen” – kezdte a színésznő, akit annyira visszavártak a nézők, hogy sokan tippelgettek, hogyan kerül majd vissza a Jóban Rosszbanba. Adrienn örül, hogy most már nem kell tovább titkolóznia. 

Réti Adrienn visszatér a Jóban Rosszban című sorozatba (Fotó: TV2)

„Hónapok óta előfordul, hogy különböző helyeken – például piacon – odajönnek hozzám, és megkérdezik, hogy ugye visszatérek a sorozatba, illetve konkrét javaslatokkal álltak elő, hogyan térhetne vissza a karakterem. Lássuk be, jóleső dolog, hogy a nézők hiányolnak, és reméltem, hogy visszatérésemmel meglephetem őket.”

Miután Aliz karakterét tavaly kiírták a Jóban Rosszbanból, nem sokkal később már egy másik TV2-produkcióban tűnt fel. A Bogaras szülőkben egy karakán anyukát alakított, amit egyébként nagyon élvezett, de mi kíváncsiak voltunk, hogy ilyen hosszú szünet után milyen ismét a régi karakter bőrébe bújni. 

„A Bogaras szülők című heti sorozat nagyon jó kaland volt, és különleges humorú és műfajú sorozat lett, amiben öröm volt dolgozni. Sajnos csak egyszer került adásba, de ha valaki meg tudja nézni bármilyen online felületen, nagyon ajánlom, mert jó szórakozás. Azt hiszem, egy kihagyás mindig jót tesz a karaktereknek, mert mert magában hordozza a megújulás lehetőségét.”

Aliz és Tünde, vagyis Réti Adrienn és Bogdányi Titanilla a Jóban Rosszban egyik jelenetében (Fotó: TV2)

Miközben Réti Adrienn beszél, folyton mosolyog; láttam már, hogy mindenkihez van egy kedves szava, mindig nyugodt. Furcsa módon a filmekben, a sorozatokban, de még a színházban is leginkább negatív szerepekkel találják meg – de ezeket is megszerette, ahogy Alizt is. 

„Anyukám is ezt mondja! Amúgy szeretek szélsőséges szerepeket megformálni, ezért örülök, ha a tőlem kicsit távolabb álló, negatív karakterekkel is megtalálnak. Színházi előadásokban játszhatok finomabb női szerepeket, amik legalább annyira izgalmasak. A jelenleg futó darabjaim közül ilyen Pass Andrea Bebújós című előadásában a fiatal óvónő szerepe, illetve Horváth János Antal A kutya életbe című előadásában a párkapcsolati nehézségekkel és saját magával küzdő lány. Ajánlom mindkettőt szeretettel.”

Az elmúlt egy évben a Bogaras szülők után nemigen láthattuk a tévében, de ez közel sem azt jelenti, hogy Adrienn ez idő alatt pihent volna. Sőt egy projektbe is belekezdett, ami nem kapcsolódik a színészi munkához.

„Színházi előadásokban vettem részt. Próbáltam a Trafóban, a Jurányi Házban és a Magvető Caféban. Gyakran jártam szinkronizálni is, amit időközben nagyon megszerettem. De teljesen őszintén, az időm nagy részét környezetvédelmi projekteknek szenteltem. Azt gondolom, erről nem lehet eleget beszélni. Ezekről a tapasztalataimról is gyakran hírt adok a hivatalos oldalaimon.”

Réti Adrienn Aliz figuráját megszerette a forgatások alatt, örült, hogy visszatér a Jóban Rosszbanba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top