Sztárok

Örömhírt osztott meg a Jóban Rosszban sztárja

Májusra várja kisbabáját a Jóban Rosszban szereplője, Réti Adrienn. A színésznő arról mesélt, hogyan éli meg a várandóságot a járvány idején.

Tavaly ősszel tért vissza Alizként a Jóban Rosszban sorozatba Réti Adrienn. A színésznő már akkor várandós volt, most a Mokkában elárulta, hogy születendő gyermekét májusra várja. Réti Adrienn arról is mesélt, hogy éli meg kismamaként a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet.

Réti Adrienn mindenben igyekszik megtalálni a pozitívumot (Fotó: Facebook)

Réti Adrienn mindenben igyekszik megtalálni a pozitívumot (Fotó: Facebook)

Mint mondta, elég jól éli meg a dolgokat, orvosa tanácsára próbál nyugalomban maradni, mert ez a legfontosabb a kisbabának is. Azt üzente minden kismamának, hogy „minden körülmények között próbáljanak meg higgadtak maradni, és bármi történik, megtalálni benne a pozitívumot”. Ő is csak akkor mozdul ki, ha orvoshoz megy.

A színésznő néhány héttel a szülés előtt is próbálja magát munkával lefoglalni. Párjával a gyerekszobán dolgoznak, amit próbálnak ketten kifesteni, tekintve, hogy a festőt nem szeretnék beengedni a lakásukba a járvány miatt. Ők is azzal óvják magukat a fertőzéstől, hogy otthon maradnak, és még a rokonokkal sem találkoznak.

Még több cikk a Jóban Rosszban szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top