Sztárok

Cs. Németh Lajos meghatódott a meglepetésektől – 80. születésnapját ünnepelte a Jóban Rosszban Károly bácsija

Cs. Németh Lajos nemrégiben ünnepelte 80. születésnapját.

Csillagkút derűs Károly bácsija az elmúlt egy évtizedben már ikonikus karakterré vált, a forgatásokon szeretet veszi körül, mindenkihez van egy jó szava, még a rosszabb napjain is. Cs. Németh Lajos a minap töltötte be a 80-at, ami meglepő lehet, hiszen akár 10-15 évet is letagadhatna. Jóban Rosszban-os kollégái a közelmúltban felköszöntötték az Aase-díjas magyar színészt, aki meghatódott a meglepettségtől. 

 

Cs. Németh Lajos nagyon örül, hogy a sorozat részese lehet már több mint egy évtizede. „Örülök, hogy a szakma vége felé még tudok valamit mutatni az embereknek és a Jóban Rosszban erre tökéletesen megfelel – mesélte a TV2-nek a színész, majd a köszöntésről is beszélt. – Teljesen meglepődtem, nem gondoltam, hogy ilyen dolgot találtak ki. Egy pillanatig még nem tudtam eldönteni, hogy Károly bácsi vagyok, vagy saját magam. Aztán rájöttem, hogy ez most nekem szól” – mondta. 

Cs. Németh Lajost meglepték a kollégái (Fotó: SuperTV2)

Cs. Németh Lajost meglepték a kollégái (Fotó: SuperTV2)

Cs. Németh Lajos egész életében színpadon állt: pályáját a debreceni Csokonai Színházban kezdte 1962-ben, majd a Madách Színházban játszott 1990-ig, utána pedig a Budapesti Kamaraszínházban lépett színpadra. A magyar színháztörténet megannyi nagy szerepét eljátszhatta, és a mai napig aktív. Jelenleg a Vidám Színpadon, illetve a Hadart Színház Süsü, a sárkány című előadásában alakítja a Király szerepét, ez nagy kedvence a gyerekközönség miatt. Szinkronszínészként egy ország ismeri hangját a külföldi sikersorozatokból, nagy mozifilmekből. Feleségével, Tóth Judit színésznővel hat évtizede szeretik egymást, két gyermeket neveltek fel.

Olvass még a Jóban Rosszban-ról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top