TV-sztárok

Nagyon bejött az amerikai élet Novák Heninek, először beszél párjáról a Jóban Rosszban egykori sztárja

Évek óta boldog párkapcsolatban él Amerikában Novák Heni, sőt sikeres üzletasszonnyá vált a tengerentúlon.

Tíz éve annak, hogy Novák Heni, a Jóban Rosszban című sorozat egykori szereplője úgy döntött, Amerikában kezd új életet.

Novák Heni a Jóban Rosszban című sorozatban - Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Novák Heni a Jóban Rosszban című sorozatban – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A 34 éves színésznővel – aki akkoriban még a teniszező, Noszály Sándor párja volt – azóta hatalmasat fordult a világ: az élete az elmúlt években egyre sikeresebb és boldogabb lett. Ez pedig nemcsak új munkájának, az ingatlanozásnak köszönhető, hanem 39 éves párjának, Jason Hastingnek is, aki nemcsak az üzletben, hanem a magánéletben is Heni társa – írja a Blikk. Az egykori sorozatsztár 5 és fél éve van együtt a tajvani és angol szülőktől származó kedvesével.

Az előző kapcsolataimban mindig hiányzott valami, olyan érzés volt, mint amikor egy puzzle-darabot próbál az ember beilleszteni a nem oda illő lyukba. De vele ilyen nincs, nincs küzdelem, teljesen egyértelmű az egész, minden este boldogan megyünk aludni, és minden reggel boldogan ébredünk” – árulta el Vajna Tímea barátnője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top