Sztárok

Hollywoodi főszerepet kapott a Jóban Rosszban egykori sztárja

Dobó Kata és Osvárt Andrea után újabb magyar lány készül meghódítani az amerikai filmvásznat.

Hollywoodi főszerepet kapott a Jóban Rosszban egykori sztárjaHollywoodi filmben kapott főszerepet Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori Lindája. A színésznő hét évvel ezelőtt, itthoni karrierjét félredobva költözött férje, Noszály Sándor után Los Angelesbe. Heni azóta a tengerentúlon próbált mindent megtenni azért, hogy beindítsa színészi karrierjét, ami most a jelek szerint össze is jött. Sőt, világsztárokat edző férjének köszönhetően nem akárkik vették pártfogásukba a fiatal színésznőt. „Most végre segít neki egy nagyon híres ügynök, aki a Sharon Stone ügynöke harminc éve. Két hónapja kezdtem el teniszezni tanítani, sokat fejlődött, cserébe pedig szívességből segít Heninek” – árulta el Noszály, aki azzal is elbüszkélkedett, hogy egy másik híres tanítványa, Gawin Rosdale, a Bush együttes frontembere, Gwen Stefani férje készítette fel Henit a film castingjára.

„Gawint megkértem, hogy segítsen Heninek, és két napig együtt dolgoztak. Jól sikerült a dal a meghallgatáson és megkapta a főszerepet. Ez egy elég nagy film, csak még nincs meg rá a teljes összeg, ezért csúszik” – nyilatkozta az Aktív kamerájának a teniszedző, aki most egy kis ideig itthon tartózkodik. Egyébként nem Heni az egyetlen, akinek beindulni látszik a színészi karrierje. Az Origo értesülései szerint a frissen, Antonio Banderas birtokán házasodott Vajnáné Palácsik Tímea is szerepet kapott egy készülő magyar produkcióban. Ám ezt egyelőre senki nem erősítette meg.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top