nlc.hu
Sztárok

Cseke Katinka nem szeretne szerepelni

Cseke Katinka két éve nem volt képernyőn, egy sorozat felkérésre is nemet mondott

Cseke Katinka nem szeretne már mindenhol szerepelni.

Cseke Katinka két éve nem szerepel a Jóban Rosszban című sorozatban és gyakorlatilag a médiából is teljesen kivonult. Nagyon lefogyott, erről többször beszélt, ám egy éve alig hallani róla valamit. A Story magazin az ismerőseit kérdezte, hiszen a színésznő nem reagált az újságírók kérdéseire: kiderült, szeretne háttérben maradni és a tanítással foglalkozni. 

Hosszú hónapok óta a nagy nyilvánosság nélkül él, hivatalos Facebook-oldalán nyoma sincs a korábban rá jellemző harsányságnak. Alig-alig posztol 2-3 havonta, de akkor is csupán munkáiról ad hírt. A lap megtudta, teljesült az álma, színészmesterséget tanít és alig várja a teljes nyitást, hogy végre újra színpadon lehessen. „Régóta jóban vagyunk Katinkával, több közös darabunk is van, és én is ugyanott, a BMA-n tanítottam, ahol ő. Mindenki imádja, és ő is nagyon szereti a munkáját. Szerintem jobban van, mint valaha. Boldog az új életével” – mondta a lapnak Nyertes Zsuzsa.

Kiderült továbbá, hogy a TV2 kereste egy szereppel kapcsolatban ám Cseke Katinka visszautasította az ajánlatot, mondván, nagyon jól megvan jelenleg a tévézés nélkül. 2020 őszén ugyan szerepelt a Life TV Vacsorakirály című műsorában, ám azonkívül nem nagyon vállal felkéréseket. 

story magazin

A Story

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top