nlc.hu
Sztárok

Az első kép Dér Heni kisfiáról

Megjelent az első fotó Dér Heni kisfiáról, a szülésről is beszélt az újdonsült anyuka

Dér Heni és férje dugóba kerültek, de a rendőrök segítségével időben beértek a kórházba.

Dér Heni túlhordta a kisfiát, az énekesnő számított rá, hogy bármelyik pillanatban megindulhat a szülés. Bő egy héttel a tervezett időpont után elkezdődtek a fájásai, ezért autóba ültek, hogy minél hamarabb beérjenek a kórházba. A budapesti közlekedés azonban kiszámíthatatlan: óriási dugó volt a városban, nem tudtak haladni és az eleinte 10 percenként jelentkező fájások 3 percre csökkentek, ekkor eléggé kétségbeestek. Az énekesnő férje azonban résen volt, leintett egy rendőrautót és szirénázva mentek el a kórházig.

Dér Heni azt mondja, nem volt könnyű szülés, de Gergő végig támogatta és ez sokat segített. „Tudtam, hogy ez ilyen lesz, és csak az lebegett a szemem előtt, hogy nemsokára a kezemben tarthatom a fiam. Természetes módon szültem. Sejthető volt, hogy nem lesz kicsi baba, mert bő egy héttel túlhordtam. Gátvédelemmel készültünk. Kaptam oxitocint, ami még durvábbá tette a fájásokat, de segített, mert bár úgy éreztem, hogy szakadok, repedek, azt is pontosan tudtam, ha nyomnom kell. Becsukott szemmel kizárólag a belső hangra és a szülésznőmre figyeltem, a fájásokra koncentráltam, és a kórházba érkezésünk után három órával megszületett Bendegúz. Majdnem 3800 gramm, 54 centi” – mesélte a Story magazinnak Dér Heni, akinek a kisfiáról képet is láthatunk a lapban.

story magazin

A Story

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top